Ελλαδα

Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη - Η τελευταία ανάρτηση και η συσχέτιση με τη Γεωργία Μπίκα

Οι εκβιασμοί, η εξαπάτηση και τα δολώματα του κυκλώματος - Τι αναφέρει ο αυτόχειρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gimnastis.jpg

Το σημείωμα και η ανάρτηση του αυτόχειρα γυμναστή της Θεσσαλονίκης φαίνεται πως ρίχνουν φως στην υπόθεση αυτοκτονίας του.

Σημείο-κλειδί στην υπόθεση αυτοκτονίας του γυμναστή στη Θεσσαλονίκη φαίνεται να είναι το σημείωμα που άφησε πίσω του και στο οποίο αναφέρεται σε μια γυναίκα-αράχνη και τον ρόλο της σε γνωστή υπόθεση καταγγελίας βιασμού.

Στο εν λόγω σημείωμα αλλά και στην τελευταία του ανάρτηση στα social media, ο αυτόχειρας αναφέρεται σε μία συγκεκριμένη γυναίκα, με την οποία διατηρούσε στενή σχέση ενώ έκανε λόγο για εκβιασμούς, προστασίες μαγαζιών, τοκογλυφίες και εξαπάτηση επιχειρηματιών.

Τόσο στο σημείωμα όσο και στην ανάρτηση, ο γυμναστής είχε καταγγείλει πως η γυναίκα αυτή ήταν το δόλωμα του κυκλώματος, το οποίο έδινε συγκεκριμένα ονόματα, ρόλους, ακόμα και υποψήφιους στόχους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αυτόχειρας γυμναστής φέρεται να ισχυριζόταν ότι η κόρη της συγκεκριμένης γυναίκας-αράχνης ήταν μαζί με τη Γεωργία Μπίκα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι που διοργανώθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και στο οποίο η Γεωργία Μπίκα κατήγγειλε ότι βιάστηκε.

Η ανάρτηση, που δημοσίευσε το protothema, αναφέρει πως ο ίδιος ο γυμναστής είχε γίνει μάρτυρας περιστατικού με την πρώην σύντροφό του να λέει στη δεκαεπτάχρονη κόρη της, που συνόδευσε στο πάρτι τη Γεωργία Μπίκα, τι να κάνει με τους γόνους της οικογένειας των επιχειρηματιών που κατήγγειλε.

Σημειώνεται ότι η ανάρτηση φαίνεται να έχει κατεβεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ