- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Βρέφος λίγων ημερών πνίγηκε με το γάλα του και πέθανε στο νοσοκομείο Παίδων - Μήνυση από τους γονείς.
Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν οι γονείς ενός βρέφους μόλις λίγων ημερών που πέθανε στο Νοσοκομείο Παίδων, επειδή πνίγηκε με το γάλα του.
O πατέρας του παιδιού καταγγέλλει στο Star ότι περίμεναν να πάρουν εξιτήριο καθώς το παιδί όπως τους έλεγαν ήταν καλά και μέσα σε λίγες ώρες έσβησε.
Για την υπόθεση διενεργείται προκαταρκτική έρευνα.
«Οικογενειακώς μας καταστρέψανε. Ούτε ένα συγνώμη δεν μου ζήτησε κάποιος εκεί μέσα. Ένα συγνώμη ήθελα να το ακούσω από τους υπεύθυνους. Δεν μου έμεινε και κάτι άλλο να κάνω μόνο αυτή τη μήνυση. Δεν το πιστεύω ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε ένα υγιέστατο μωρό».
Ο πατέρας του μωρού δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως έχασε το αγοράκι του. Ήταν μόλις λίγων ημερών όταν το μετέφεραν στο νοσοκομείο Παίδων για μια ταχύπνοια και φοβούμενοι ότι έχει κορωνοϊό. Ήταν αρχές Αυγούστου του 2021.
Βρέφος πέθανε μέσα στο νοσοκομείο: «Βρέθηκε πνιγμένο»
«Ενώ μας έπαιρναν τηλέφωνο και μας λέγανε ότι “είναι ένα παιδί υγιέστατο γιατί μας το φέρατε εδώ” δηλαδή μας ρίχνανε και ευθύνες γιατί το πήγαμε εκεί. Στις 8 – 9 ημέρες βρήκαμε πέντε κλήσεις από το νοσοκομείο ξυπνώντας εκείνο το πρωί. Κατάλαβα με τη μία με τις πέντε αναπάντητες ότι κάτι έχει συμβεί και παίρνουμε τηλέφωνο και μας είπανε ότι χειρότερο μπορούσαμε να ακούσουμε, ότι έγινε εισρόφηση γάλακτος. Ότι το παιδί τελευταία φορά ταΐστηκε τρεις παρά τέταρτο το πρωί και έξι παρά τέταρτο το πρωί βρέθηκε ωχρό, πνιγμένο μέσα το γάλα του».
Οι γιατροί επανέφεραν το παιδί αλλά ήταν κλινικά νεκρό. Δύο μέρες αργότερα έσβησε για πάντα, στις 13 Αυγούστου. Ως αιτία θανάτου αναφέρεται η διάμεση πνευμονίτιδα και η υποξική εγκεφαλοπάθεια. Ο πατέρας αμέσως μετά το θάνατο πήγε σε αστυνομικό τμήμα και ζήτησε την ποινική δίωξη των υπευθύνων.
Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία, η οποία είναι ήδη σε εισαγγελέα που θα αποφασίσει για την άσκηση ποινικής δίωξης ή όχι.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.