Ελλαδα

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: 17 συλλήψεις για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί μετά από ελέγχους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επεισόδια στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού -ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος
Επεισόδια στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού -ΠΑΟΚ © EUROKINISSI

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος: 17 συλλήψεις από την Αστυνομία στο ΟΑΚΑ.

Σε 17 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για τα επεισόδια που καταγράφηκαν το Σάββατο (21/5) στο πλαίσιο της διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωσηα δικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απλής σωματικής βλάβης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, βίας κατά υπαλλήλων, εξύβρισης, απείθειας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις. 

Μετά από ελέγχους, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 18 βεγγαλικά
  • 12 ναυτικές φωτοβολίδες
  • 10 καπνογόνα
  • 10 βεγγαλικά με φυτίλι
  • 2 πυρσοί

Επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας: Βεγγαλικά, καπνογόνα και άλλα ευρήματα από τους ελέγχους της Αστυνομίας
Επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας: Ευρήματα της Αστυνομίας © astynomia.gr

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα, με την αξιοποίηση του συλλεχθέντος προανακριτικού υλικού, για την ταυτοποίηση και άλλων συμμετεχόντων στα επεισόδια, τόσο εντός όσο και εκτός του Σταδίου, συνεχίζεται.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος

Επεισόδια καταγράφηκαν στον τελικό κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΟ. Ο ποδοσφαιριστής των πρασίνων Αϊτόρ ευστόχησε σε πέναλτι και πανηγύρισε μπροστά στην κερκίδα που βρίσκονται οπαδοί του ΠΑΟΚ, με τους Ασπρόμαυρους να πετούν αντικείμενα στον Ισπανό μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού και ένα από αυτά να βρίσκει στο χέρι τον Ιβηρα άσο του Τριφυλλιού.

Έτσι, ο διαιτητής του αγώνα Aντόνιο Λαόθ έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ύστερα από τον τραυματισμό του Αϊτόρ. Ο Λαόθ αποχώρησε με ένα κομμάτι τσιμέντο και ένα μπουκάλι που πιθανότατα έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο. 

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ βρέθηκαν αντίπαλοι στον θεσμό του Κυπέλλου για 17η φορά. Αυτός ήταν ο πέμπτος τελικός μεταξύ τους, με τον Παναθηναϊκό να έχει κερδίσει αυτούς του 1955, του 1977 και του 2014, ενώ ο ΠΑΟΚ τον τελικό του 1972. Ο Παναθηναϊός αναδείχθηκε και αυτή τη φορά κυπελλούχος με 1-0 έναντι του ΠΑΟΚ. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ