Ελλαδα

Θάνατος 29χρονου ποδοσφαιριστή στη Λαμία: «Είχε υποβληθεί σε εξετάσεις», λέει η ομάδα του

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομάδα του Μάκη Χριστόπουλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάκης Χριστόπουλος: Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στα αποδυτήρια του γηπέδου
Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής Μάκης Χριστόπουλος © lamiareport.gr

Μάκης Χριστόπουλος: Τι λέει η ομάδα του 29χρονου ποδοσφαιριστή που κατέρρευσε στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Συγκλονισμένη είναι η Λαμία από τον θάνατο του 29χρονου ποδοσφαιριστή, Μάκη Χριστόπουλου, που κατέρρευσε στα αποδυτήρια του γηπέδου. Σε ανακοίνωσή της, η ομάδα του 29χρονου αναφέρει ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων και «είχε βρεθεί κατάλληλος να συμμετάσχει στις δραστηριότητες του συλλόγου». 

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής σε λίγους μήνες θα γινόταν πατέρας. 

Θάνατος 29χρονου ποδοσφαιριστή στη Λαμία: Κατέρρευσε στα αποδυτήρια

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε αγώνα Β’ κατηγορίας ποδοσφαίρου στη Φθιώτιδα, μεταξύ των ομάδων Ηρακλής Ροδίτσας και Δίβρη, στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου, όταν ένας 29χρονος ποδοσφαιριστής αισθάνθηκε δυσφορία, κινήθηκε προς τα αποδυτήρια και στη συνέχεια κατέρρευσε.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και 20 λεπτά αφότου μπήκε στον αγώνα αισθάνθηκε δυσφορία και αποχώρησε μόνος του πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια. Πριν φτάσει εκεί κατέρρευσε. Ο διαιτητής του αγώνα που ήταν και γιατρός σταμάτησε το ματς και μαζί με έναν ακόμη διασώστη του ΕΚΑΒ που βρίσκονταν στο γήπεδο άρχισαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα κλήθηκε και ασθενοφόρο για να τον παραλάβει.

Οι προσπάθειές του διαιτητή - γιατρού που ήταν άμεσες και του διασώστη του ΕΚΑΒ δεν στάθηκαν ικανές να τον επαναφέρουν, ενώ παράλληλα είχε φτάσει το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον ποδοσφαιριστή και με ισχυρή συνοδεία αστυνομικών έφτασε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο Λαμίας όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με τους παράγοντες της ομάδας του Ηρακλής Ροδίτσας, που είναι συντετριμμένοι για το χαμό του 29χρονου ποδοσφαιριστής τους, ο συγκεκριμένος έδειχνε ευδιάθετος από την αρχή του αγώνα, δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα ή τουλάχιστον δεν τους ήταν γνωστό κάποιο πρόβλημα, ενώ σε λίγους μήνες θα γινόταν πατέρας.

Θάνατος 29χρονου ποδοσφαιριστή στη Λαμία: Η ανακοίνωση της ομάδας του

Σε ανακοίνωση η ομάδα του νεαρού ποδοσφαιριστή τονίζει ότι ο 29χρονος είχε υποβληθεί «σε σειρά εξετάσεων ιατρικών και καρδιολογικών όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Είχε βρεθεί κατάλληλος να συμμετάσχει στις δραστηριότητες του συλλόγου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Το Δ.Σ. οι ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού συλλόγου Α.Σ.Ηρακλή Ροδίτσας είμαστε συντετριμμένοι από τον απρόσμενο χαμό ενός μέλους της ποδοσφαιρικής οικογένειας μας.

Το γεγονός αυτό συνέβη για πρώτη φορά στα χρόνια του συλλόγου και είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε υποβληθεί με δική μας παρέμβαση σε σειρά εξετάσεων ιατρικών και καρδιολογικών όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Είχε βρεθεί κατάλληλος να συμμετάσχει στις δραστηριότητες του συλλόγου.

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε:
Α) Να παρευρεθεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
Β) Να αναλάβει όλα τα έξοδα της κηδείας.
Γ) Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ηρακλής Ροδίτσας

roditsa.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις              

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ