Ελλαδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Άδικα με έβαλαν στη φυλακή, τα παιδιά μου ξέρουν τι μάνα είχαν»

«Δεν διαθέτω άλλη υπομονή για το μαρτύριο που περνάω»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ρούλα Πισπιρίγκου
Η Ρούλα Πισπιρίγκου © Facebook

Μέσα από τις φυλακές, η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγάλης της κόρης Τζωρτζίνας, μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Την πρώτη της συνέντευξη μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μιλώντας για τις κόρες της, τον Μάνο Δασκαλάκη αλλά και την προφυλάκισή της.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ισχυρίστηκε πως «αδίκως με βάλανε στη φυλακή και δεν διαθέτω άλλη υπομονή για το μαρτύριο που περνάω». Τόνισε, δε, ότι προσμένει «την άμεση αποφυλάκισή μου, με τις ανάλογες νομικές ενέργειες των δικηγόρων μου». 

Όταν κλήθηκε να απαντήσει στο αν θα προχωρήσει το αίτημα αποφυλάκισης, που δεν έχει κατατεθεί, υπογράμμισε:  

«Ναι, θα το κάνουμε. Αν και υπάρχει δυσκολία σε τεχνικούς συμβούλους που απαιτούνται. Με το ζόρι, αλλά θα γίνει. Είπε ο υπουργός Υγείας ότι θα κινηθεί νομικά αν δυσφημιστούν γιατροί και ξαφνικά μαζεύτηκαν όλοι. Αλλά, θα γίνει με τεχνικούς συμβούλους, για να ενισχυθεί το αίτημα όπως πρέπει».

Για τα όσα έχει πει ο εν διαστάσει σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, τόνισε πως δεν έχει να πει «τίποτα. Τι ν’ ασχοληθώ τώρα… Εντάξει, φάνηκε ο άνθρωπος, Ουδέν σχόλιον».

Για την συμπλήρωση τριών χρόνων από τον θάνατο του πρώτου παιδιού που «έφυγε» από τη ζωή, της Μαλένας, πρόσθεσε: 

«Είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά, λόγω της ημέρας. Δεν έχω τη Μαλένα μου στην αγκαλιά μου. Δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα φτάνανε εδώ που φτάσανε» και συμπλήρωσε:

«Ξέρω ότι μ’ ακούνε και οι τρεις (Μαλένα, Ιριδα, Τζωρτζίνα) και ότι ξέρουν τι μάνα είχανε. Πιστεύω ότι στο τέλος η αλήθεια βγαίνει πάντα μπροστά. Το προσπαθώ, το προσπαθούμε».

«Δεν έχω κάνει τόσα χρόνια μακριά από τα παιδιά μου. Ζωντανά, αλλά κι εκεί που είναι τώρα. Δεν μπορώ να το δεχτώ, ότι δεν θα τους ανάψω εγώ τις λαμπάδες τους», επεσήμανε.

Τέλος, αποκάλυψε πως αυτό το διάστημα έχει χάσει 7 κιλά στη φυλακή «αφού δεν πάει τίποτα κάτω».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις   

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ