Ελλαδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πληροφορίες ότι καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης

Το σκεπτικό των δικηγόρων της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρούλα Πισπιρίγκου
Ρούλα Πισπιρίγκου © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Πληροφορίες ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης. Τι εκτιμούν οι δικηγόροι της 33χρονης.

Αίτηση αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσει άμεσα η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δικηγόροι της 33χρονης, γνωρίζοντας το τι ακριβώς ελέχθη στην ανακρίτρια, προσανατολίζονται να καταθέσουν αίτημα αποφυλάκισης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ευελπιστώντας πως αυτό θα γίνει δεκτό.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το αίτημα θα βασίζεται σε στοιχεία που περιγράφησαν και στο υπόμνημα που κατατέθηκε στην ανακρίτρια, ότι την ώρα που επήλθε ο θάνατος της Τζωρτζίνας στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» δεν ήταν στον θάλαμο η Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά μόνο γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πού κινούνται οι έρευνες της αστυνομίας

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες του Ανθρωποκτονιών αλλά και της ανακρίτριας για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Αυτή τη στιγμή, η ΕΛΑΣ αναμένει το πόρισμα της επιτροπής των Καρακούκη-Καλόγρια, η οποία ερευνά την υπόθεση θανάτου της 3,5 ετών Μαλένας. Ακόμα αναμένεται να καλέσουν και την ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τζιόλα να καταθέσει για τα αίτια θανάτου της 6 μηνών Ίριδος καθώς η ίδια είχε συντάξει την έκθεση του βρέφους.

Ακολούθως, για κατάθεση θα κληθούν σύντομα συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου και ειδικά η αδερφή της Δήμητρα, που ήταν παρούσα τη νύχτα που πέθανε η Ίριδα.

Ως προς την Τζωρτζίνα, δε, οι Αρχές «χτενίζουν» τις πιθανές πηγές κεταμίνης προκειμένου να διαλευκανθεί από πού προμηθεύτηκε την ουσία η μητέρα καθώς και το αν υπάρχουν τελικά συνεργοί στο έγκλημα. Ακριβώς για αυτό τον λόγο, έχει δοθεί εντολή για άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου στα 8 κινητά τηλέφωνα, τα λάπτοπ και τους υπολογιστές, ακόμα και την smart tv της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ