Ελλαδα

Πάτρα 3 παιδιά: Αναμένεται εκταφή στην Τζωρτζίνα για το τάμπλετ

Η εισαγγελική εντολή που θα κινήσει τη διαδικασία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάνος Δασκαλάκης, Ρούλα Πισπιρίγκου και Τζωρτζίνα
Μάνος Δασκαλάκης, Ρούλα Πισπιρίγκου και Τζωρτζίνα © Facebook

Στην Πάτρα αναμένεται εκταφή στην Τζωρτζίνα μετά τις αποκαλύψεις ότι θάφτηκε μαζί με το τάμπλετ. Το είχε τοποθετήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στην Πάτρα δρομολογείται η εκταφή για την Τζωρτζίνα, το τρίτο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη που πέθανε, μετά τις αποκαλύψεις ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου την έθαψε μαζί με το τάμπλετ.

Πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha αναφέρουν ότι αναμένεται η εισαγγελική εντολή για να ξεκινήσει η εκταφή της Τζωρτζίνας.

Σχεδόν ένα 24ωρο νωρίτερα, στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», με την Αγγελική Νικολούλη, το γραφείο τελετών που ανέλαβε την κηδεία της 9χρονης στην Πάτρα, επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι μαζί με την Τζωρτζίνα στο φέρετρο υπήρχε και ένα τάμπλετ. Η διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες.

Εφόσον τελικά πραγματοποιεί η εκταφή και βρεθεί το τάμπλετ ή κάποιο άλλο ηλεκτρονικό μέσο, η συσκευή αυτή θα μπει άμεσα στο μικροσκόπιο των αρχών που διερευνούν την πολύκροτη υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Υπενθυμίζεται ότι σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το πώς πέθαναν η Ίριδα και η Μαλένα, τα δύο άλλα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη.

Η Ρούλα, τελευταία στιγμή, έβαλε στο φέρετρο της Τζωρτζίνας το τάμπλετ της: Φως στο Τούνελ

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε η Τζωρτζίνα να ταφεί με το τάμπλετ

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με το γραφείο κηδειών, ζήτησε να πάρει μαζί της η 9χρονη το τάμπλετ, καθώς «έπαιζε συνεχώς με αυτό όταν ζούσε», όπως ισχυρίστηκε.

Όπως αναφέρει η μαρτυρία, η 33χρονη κατηγορούμενη για παιδοκτονίa άφησε το tablet στα χέρια του παιδιού και ύστερα έγινε η ταφή. Υπενθυμίζεται ότι παρουσία εισαγγελέα, αστυνομικοί κατέσχεσαν αντικείμενα από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα. Σε βάρος της 33χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας με κεταμίνη.

Πάτρα: Έρευνα στο σπίτι παρουσία εισαγγελέα | 02/04/2022 | ΕΡΤ

Το τάμπλετ της Τζωρτζίνας μπορεί να κρύβει απαντήσεις για την κεταμίνη

Εδώ και ημέρες οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών προσπαθούν να μάθουν πώς βρήκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Προς αυτήν την κατεύθυνση έχει ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ενώ από «κόσκινο» έχουν περάσει το κινητό τηλέφωνο και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Μετά την αποκάλυψη για το tablet στον τάφο της Τζωρτζίνας, οι αστυνομικοί αναμένουν μέσα από την εκταφή να διαπιστώσουν:

  1. Αν πράγματι βρίσκεται η συγκεκριμένη συσκευή στον τάφο της 9χρονης
  2. Αν περιέχει αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη κεταμίνη.

Σημειώνεται ότι εκτός από κεταμίνη στην Τζωρτζίνα βρέθηκαν και δύο ακόμη ουσίες, βάσει των αποτελεσμάτων από τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Πάτρα: Θρίλερ με το τάμπλετ που θάφτηκε μαζί με τη Τζωρτζίνα | Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων | OPEN TV

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ