Ελλαδα

Ρούλα Πισπιρίγκου για κεταμίνη και Τζωρτζίνα - Τι είπε ο δικηγόρος της (βίντεο)

Δηλώνει άγνοια για την κεταμίνη και αρνείται την κατηγορία για παιδοκτονία

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται ότι σκότωσε την Τζωρτζίνα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της
Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται ότι σκότωσε την Τζωρτζίνα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίζεται ότι δεν σκότωσε την Τζωρτζίνα και δεν γνωρίζει για την κεταμίνη, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της μετά τη συνάντηση στη ΓΑΔΑ.

Δηλώσεις για τα όσα ειπώθηκαν με τη Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τη συνάντηση που είχαν στη ΓΑΔΑ έκανε ο δικηγόρος της για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, δήλωσε ότι η 33χρονη αρνείται ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για παιδοκτονία. Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Σύμφωνα με τα αποκαλυπτικά στοιχεία στη δικογραφία, χορήγησε κεταμίνη σε θανατηφόρα δόση στην Τζωρτζίνα, με αποτέλεσμα να προκληθεί το 9ο και μοιραίο επεισόδιο στο παιδί.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται την κατηγορία για ανθρωποκτονία - Η δήλωση από τον δικηγόρο της

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις του έξω από τη ΓΑΔΑ, ανέφερε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου «αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία».

Και πρόσθεσε: «Παραπονείται ότι παλεύει μόνη της όλο αυτό το χρονικό διάστημα για να αποδείξει τι συνέβη και οδήγησε σε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα. Προβάλει κάποιες αιτιάσεις τις οποίες θα ερευνήσουμε μέχρι τη Δευτέρα που είναι η απολογία. Είναι μία διαδικασία που είναι χρονοβόρα. Θα ακολουθήσουν αποκαλύψεις. Εχει μακρύ δρόμο ακόμη η υπόθεση».

«Ερευνούμε κάποια πράγματα, κάποιες ενστάσεις και απορίες που διατύπωσε και η ίδια. Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε κάτι σε αυτό το στάδιο, πριν τα επιβεβαιώσουμε. Είναι κάποιες σκέψεις της υπό έρευνα και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις» ανέφερε επίσης για τα όσα συζήτησαν με τη Ρούλα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ.

Παραμένει στη ΓΑΔΑ η «μητέρα» -Την επισκέφθηκε ένας από τους δικηγόρους της | 02/04/2022 | ΕΡΤ

Τι είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου για την κεταμίνη και την Τζωρτζίνα μέσα από τη ΓΑΔΑ

Ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορουμένης για παιδοκτονία στην Πάτρα αναφέρθηκε και στην κεταμίνη, μια από τις ουσίες που βρέθηκαν στην Τζωρτζίνα.

«Την ρώτησα για την κεταμίνη. Είπε πως δεν τη γνωρίζει την ουσία και πρόσθεσε ότι υπάρχουν κάποια ζητήματα με τις τοξικολογικές εξετάσεις γιατί υπάρχουν κάποιες ουσίες που έχουν χορηγηθεί μετά το περιστατικό, μετά το επεισόδιο που είχε το θύμα, το μικρό κοριτσάκι, και ενδεχομένως σχετίζονται με την ουσία, την κεταμίνη, η οποία φέρεται και από ότι φαίνεται βρέθηκε από την ιατροδικαστική» τόνισε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου έξω από τη ΓΑΔΑ.

Και πρόσθεσε: «Αυτούσια η κεταμίνη δεν ήταν στη φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε το κορίτσι, αλλά ως συστατικό άλλης ουσίας είναι κάτι που θα το δούμε».

Τι αναφέρει ο Όθωνας Παπαδόπουλος,  δικηγόρος της κατηγορούμενης μητέρας | ΣK Παρέα | 02/04/2022

Τι ισχυρίζεται, μέσω του δικηγόρου της, η Ρούλα Πισπιρίγκου για τα επεισόδια που είχε η Τζωρτζίνα και τις κάμερες στο νοσοκομείο

Αναφορικά με τα επεισόδια που είχε η Τζωρτζίνα, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε: «Υπάρχουν περιστατικά που έχουν συμβεί στο παιδί σε μέρες που δεν ήταν η μητέρα μπροστά. Αυτό δεν το λέει η ίδια, αλλά προκύπτει μέσα από τη δικογραφία και ήταν από τα πρώτα πράγματα που μου έκανε εντύπωση».

Αναφορικά με τις κάμερες στο νοσοκομείο Παίδων η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα πάντα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος, ισχυρίστηκε πως «ήταν μία κοινωνική συζήτηση που έγινε στο όρθιο και αφορούσε άλλο ζήτημα. Την πιθανότητα ανίχνευσης και αποκάλυψης κρουσμάτων κλοπών για τα οποία γινόταν συζητήσεις εκείνη την περίοδο».

Για το γεγονός, τέλος, ότι επεδίωκε η ίδια να χορηγεί μόνη της τα φάρμακα, «είναι μία πληροφορία που δεν προκύπτει από τα έγγραφα ότι συστήθηκε ως νοσηλεύτρια» κατέληξε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην πολύκροτη υπόθεση για τον θάνατο των παιδιών στην Πάτρα.

Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα - Τι συνέβη σε Μαλένα και Ίριδα - Ψάχνουν απαντήσεις σε κινητό και ηλεκτρονικές συσκευές

Υπενθυμίζεται ότι μετά το τελικό πόρισμα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας οι αστυνομικοί ξεκίνησαν νέα έρευνα για το πώς πέθαναν η Ίριδα και η Μαλένα, τα δύο άλλα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, παρουσία εισαγγελέα, έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι που ζούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα. Από «κόσκινο» περνούν και τις ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποίησε η 33χρονη κατηγορούμενη για παιδοκτονία.

Θρίλερ με την Ρούλα Πισπιρίγκου - «Φύλλο και φτερό» οι ηλεκτρονικές συσκεύες | 02/04/2022 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ