Ελλαδα

Πάτρα: Τι κατασχέθηκε από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ολοκληρώθηκε η έρευνα των Αρχών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάτρα: Έρευνα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου
Πάτρα: Έρευνα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πάτρα: Έρευνα των Αρχών στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου. Όλα όσα κατασχέθηκαν.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η έρευνα των Αρχών στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία για τον εντοπισμό φαρμάκων ή σκευασμάτων ή αποδεικτικών στοιχείων για την αγορά κεταμίνης.

Οι Αρχές έφτασαν στο σπίτι λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα, μαζί τους βρισκόταν και η αδερφή της κατηγορούμενης η οποία τους άνοιξε την πόρτα. Όπως έγινε γνωστό κατασχέθηκαν πλήθος αντικειμένων, ανάμεσα σε αυτά ήταν μια τηλεόραση, ένα laptop, ένα κινητό τηλέφωνο, συνταγογραφημένα φάρμακα και ένα κλουβί καναρινιών. Οι αστυνομικοί θα διερευνήσουν περαιτέρω τα κατασχεθέντα ευρήματα και θα ενημερώσουν αρμοδίως για τα αποτελέσματα.

Πάτρα: "Σάρωσαν" το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου οι αστυνομικοί

Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου: Πρώτη συνάντηση με τον νέο δικηγόρο της

Την πρώτη συνάντηση του με την 33χρονη κρατούμενη στην ΓΑΔΑ είχε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζάρδας, οποίος έλαβε εντολή από την 18η Τακτική Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, να υπερασπιστεί την κατηγορουμένη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η δικαστική λειτουργός όρισε νέο συνήγορο στην 33χρονη μητέρα της Τζωρτζίνας, καθώς χθες το βράδυ η κατηγορουμένη βρέθηκε χωρίς εκπροσώπηση μετά την παραίτηση και του δεύτερου συνηγόρου.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη: «Θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει»

Ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε για πρώτη φορά μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε στον ΑΝΤ1 λέγοντας αρχικά: «Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου».

Στη συνέχεια της δήλωσής του ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρει για την Ρούλα Πισπιρίγκου: «Όσον αφορά την κατηγορουμένη και το διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως, δεν έχω να κρύψω κάτι».

Ο Μάνος Δασκαλάκης μιλά αποκλειστικά στον ΑΝΤ1

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ