Ελλαδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Κωνσταντίνος Ζάρδας ορίστηκε νέος δικηγόρος

Τον όρισε η ανακρίτρια της υπόθεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Κωνσταντίνος Ζάρδας ορίστηκε νέος δικηγόρος
Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Κωνσταντίνος Ζάρδας ορίστηκε νέος δικηγόρος © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου - Πάτρα: Ο Κωνσταντίνος Ζάρδας ορίστηκε νέος δικηγόρος της.

Νέο δικηγόρο όρισε η ανακρίτρια για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας και η οποία κρατείται στη ΓΑΔΑ. Συγκεκριμένα, η ανακρίτρια όρισε τον δικηγόρο, Κωνσταντίνο Ζάρδα, ο οποίος πήρε το διαβιβαστικό και αναμένεται να μεταβεί στη ΓΑΔΑ για να επισκεφθεί την 33χρονη κατηγορούμενη, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ1.

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Λύτρας αποχώρησε από τη νομική στήριξή της και ο Νίκος Ιωάννου αρνήθηκε να την αναλάβει.

Η 33χρονη έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. 

H Ρούλα Πισπιρίγκου διαψεύδει τον ξυλοδαρμό στη ΓΑΔΑ

Σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου διαψεύδει ότι υπάρχει ξυλοδαρμός στη ΓΑΔΑ από αστυνομικούς. Η δήλωσή της έρχεται λίγη ώρα μετά τον ισχυρισμό από την αδελφή και τη μητέρα της ότι η 33χρονη κατηγορούμενη για παιδοκτονία κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί έδειξαν στη Ρούλα Πισπιρίγκου αποσπάσματα από την εκπομπή όπου μίλησαν η μητέρα και η αδελφή της 33χρονης. Η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας με κεταμίνη, ξεκαθάρισε ότι οι ισχυρισμοί αυτοί για ξυλοδαρμό δεν ισχύουν.

Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να τηλεφώνησε από καρτοτηλέφωνο μέσα στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών στην μητέρα της και να αντέδρασε ζητώντας της εξηγήσεις για όσα είπε περί υποτιθέμενων χτυπημάτων από αστυνομικούς.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το Τμήμα Εκβιαστών σχηματίζει δικογραφία για τα καταγγελλόμενα από την μάνα και την αδελφή Πισπιρίγκου.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης των καταγγελλομένων η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, σύμφωνα με πηγές από την ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ