Ελλαδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Μάνος θα στηρίξει την κατηγορία για να μην πάει φυλακή

Τι αποκαλύπτει για τη συνομιλία που είχαν μετά την σύλληψη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλάει από τη ΓΑΔΑ: Ο Μάνος θα στηρίξει την κατηγορία για να μην πάει φυλακή
Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλάει από τη ΓΑΔΑ: Ο Μάνος θα στηρίξει την κατηγορία για να μην πάει φυλακή © EUROKINNISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Πάτρα - Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλάει από τη ΓΑΔΑ: Ο Μάνος θα στηρίξει την κατηγορία για να μην πάει φυλακή.

Ο Μάνος Δασκαλάκης θα υπερασπιστεί την κατηγορία κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου για να βρει δουλειά, δήλωσε η ίδια μέσα από τη ΓΑΔΑ, αναφερόμενη σε συνομιλία που είχε με τον σύζυγό της. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μιλώντας στο STAR, ανέφερε ότι κατά την επικοινωνία της με τον Μάνο Δασκαλάκη, αυτός της είπε «θα βάλουν μέσα εμένα και τον πατέρα μου».

Στην επικοινωνία τους, σύμφωνα με την ίδια, ο Μάνος Δασκαλάκης της είπε «εγώ θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου και από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω», κάτι που δεν την ικανοποιεί.

«Με έδιωξαν από τη δουλειά» της είπε, ενώ η ίδια του απάντησε «σοβαρολογείς;». Μάλιστα όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου τον ρώτησε αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται εκείνος της απάντησε «κι εγώ τι να κάνω;»

Ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα φέρεται να βρίσκεται στο κάδρο των ερευνών για τους θανάτους των κοριτσιών, ενώ από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της Τζωρτζίνας δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως.

Οπως ανέφερε η αδερφή της, Δήμητρα, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, χωρίς όμως να αποκαλύψει τι είπαν στην τηλεφωνική τους επικοινωνία, η οποία έγινε μετά τη σύλληψή της για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

«Ο Μάνος μίλησε και μαζί μου», συνέχισε η Δήμητρα Πισπιρίγκου και επανέλαβε ότι η αδερφή της είναι αθώα. Μάλιστα, πρόσθεσε: «Όσοι φοβούνται, κρύβονται». Η Δήμητρα Πισπιρίγκου υποστήριξε, παρά τα στοιχεία της Αστυνομίας, ότι η αδερφή της είναι αθώα και δεν ευθύνεται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Είπε ότι η Ρούλα δεν γνώριζε τίποτα για την κεταμίνη και συμπλήρωσε ότι θα ψάξει το θέμα. «Θα υποστηρίζω μέχρι τέλους την αδερφή μου», επανέλαβε ενώ την ίδια ώρα οι αστυνομικοί ερευνούν αν και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας από την Πάτρα έχουν δολοφονηθεί από τη μητέρα τους.

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου καταγγέλλει ξυλοδαρμό στη ΓΑΔΑ

Σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μετά τη σύλληψή της, σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα της, Ελένη, που έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», στο Star. Σύμφωνα με την εκπομπή και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Σόμπολο, που μίλησε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, η 33χρονη μητέρα των νεκρών παιδιών καταγγέλλει ότι αστυνομικοί τη χτυπούν, όπου κρατείται και θα κρατείται έως το πρωί της Δευτέρας 4 Απριλίου που αναμένεται να μεταβεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, για να καταθέσει στην ανακρίτρια.

«Τα πλευρά της είναι κατάμαυρα, την είδα χτυπημένη, δεν κοιμάται και δεν τρώει». «Στο πρόσωπο είχε φάει μπουνιές, της τράβαγαν τα μαλλιά και της έλεγαν “ομολόγησε”», είπε η μητέρα της.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ