Ελλαδα

Κατερινόπουλος για Πάτρα 3 παιδιά: «Έρχονται συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις»

«Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη δεν είναι ένος πονεμένου ανθρώπου»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Θανάσης Κατερινόπουλος προαναγγέλλει νέες συλλήψεις για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα
Ο Θανάσης Κατερινόπουλος προαναγγέλλει νέες συλλήψεις για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα © YouTube | YouTube

Για την Πάτρα και την υπόθεση με τα τρία παιδιά ο Θανάσης Κατερινόπουλος προανήγγειλε νέες συλλήψεις. Τι είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Για την Πάτρα και την πολύκροτη υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά μίλησε εκ νέου ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Ο επίτιμος πρόεδρος Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος έκανε δηλώσεις στο evima.gr για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στην Ίριδα όσο και τη Μαλένα, τα δύο άλλα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη που πέθαναν πριν από την Τζωρτζίνα.

«Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα θα είναι καταιγιστικές, δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα» ξεκαθάρισε.

Και πρόσθεσε: «Έρχονται και άλλες συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα. Θα ψαχτούν και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας. Θα πρέπει να δούμε αν η κατηγορούμενη μητέρα έδρασε μόνη της ή είχε συνεργούς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενη δήλωσή του ο Θανάσης Κατερινόπουλος είχε πει ότι «η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι σταγόνα στον ωκεανό».

Αναφερόμενος στον Μάνο Δασκαλάκη ο κ. Κατερινόπουλος, ανέφερε πως, «η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη δεν είναι ενός ανθρώπου που είναι πονεμένος. Στις δηλώσεις του αναφέρεται συνεχώς στην Τζωρτζίνα, δεν έχασε ένα παιδί έχασε τρία, όποιο δάχτυλο και να σου κόψουν πονάς το ίδιο, δεν έχει κάνει καμία αναφορά στα άλλα δύο παιδιά».

Ο Μάνος Δασκαλάκης με την κόρη του, Τζωρτζίνα
Ο Μάνος Δασκαλάκης με την κόρη του, Τζωρτζίνα © Facebook

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου καταθέτει εντός της ημέρας αίτηση αποφυλάκισης της 33χρονης από τον Κορυδαλλό, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας με κεταμίνη.

Αίτηση αποφυλάκισης καταθέτει ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου | 08/04/2022 | ΕΡΤ

Πάτρα 3 Παιδιά: Εντολή να ανοίξει ο τάφος της Τζωρτζίνας - Αναζητείται το τάμπλετ

Εν τω μεταξύ, εντολή να ανοίξει ο τάφος της Τζωρτζίνας για να βρεθεί το τάμπλετ, μαζί με το οποίο η Ρούλα Πισπιρίγκου έθαψε την 9χρονη κόρη της, έδωσε η 18η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του θανάτου της.

Η δικαστική λειτουργός, μετά την επίσημη επιβεβαίωση που έδωσε χθες ο πατέρας του παιδιού, Μάνος Δασκαλάκης, ότι η μητέρα τοποθέτησε στο φέρετρο το τάμπλετ της Τζωρτζίνας, διέταξε το άμεσο άνοιγμα του τάφου για να αφαιρεθεί το αντικείμενο.

Το τάμπλετ θα διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχουν σε αυτό στοιχεία που μπορούν να αντληθούν, κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μιλούν» τα τηλέφωνα και τα ψηφιακά μέσα - Απαντήσεις για την κεταμίνη αναζητούν οι αστυνομικοί

«Τα επόμενα σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου αναμένονται από την εξέταση των ψηφιακών μέσων της. Οι αναζητήσεις της στο διαδίκτυο θα "μιλήσουν". Αναζητήσεις που θα απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα, όπως εάν, από πού και πότε προμηθεύτηκε η κατηγορούμενη την ουσία κεταμίνη που βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ με εξειδίκευση στην αξιολόγηση αποδεικτικών στοιχείων εγκλημάτων.

Και πρόσθεσε: «Τα επιστημονικά δεδομένα είναι αυτά που θα κρίνουν, τελικά, την υπόθεση. Οι καταθέσεις μαρτύρων κάποιες φορές "αλλάζουν" με την πάροδο του χρόνου. Αυτά που μένουν, όμως, αναλλοίωτα στο χρόνο είναι τα επιστημονικά δεδομένα"».

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου παρακολούθησε σεμινάρια εγκληματολoγίας, όπως αποκάλυψε η καθηγήτρια που ήταν εισηγήτρια.

Η καθηγήτρια της 34χρονης στα σεμινάρια εγκληματολογίας στις «Συνδέσεις» | 7/4/22 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ