- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θάνατος Τζωρτζίνας: Εντολή να ανοίξει ο τάφος για το θαμμένο τάμπλετ
Για να μελετηθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια
Εντολή για άνοιγμα του τάφου της Τζωρτζίνας για να ανασυρθεί το τάμπλετ της 9χρονης, έδωσε η ανακρίτρια.
Εντολή για το άνοιγμα του μνήματος της 9χρονης Τζωρτζίνας με σκοπό να ανασυρθεί το τάμπλετ με το οποίο ετάφη το κοριτσάκι, έδωσε η 18η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του θανάτου της.
Η δικαστική λειτουργός μετά την επίσημη επιβεβαίωση που έδωσε χθες ο πατέρας του παιδιού ότι η μητέρα τοποθέτησε στο φέρετρο το τάμπλετ της Τζωρτζίνας, διέταξε το άμεσο άνοιγμα του τάφου για να αφαιρεθεί το αντικείμενο, το οποίο ταχύτατα θα διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχουν σε αυτό στοιχεία που μπορούν να αντληθούν, κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.
Τι αναζητά η Αστυνομία στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου
«Τα επόμενα σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου αναμένονται από την εξέταση των ψηφιακών μέσων της. Οι αναζητήσεις της στο διαδίκτυο θα "μιλήσουν". Αναζητήσεις που θα απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα, όπως εάν, από που και πότε προμηθεύτηκε η κατηγορούμενη την ουσία κεταμίνη που βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας».
Αυτά τονίζει στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ με εξειδίκευση στην αξιολόγηση αποδεικτικών στοιχείων εγκλημάτων.
«Τα επιστημονικά δεδομένα», προσθέτει, «είναι αυτά που θα κρίνουν, τελικά, την υπόθεση. Οι καταθέσεις μαρτύρων κάποιες φορές "αλλάζουν" με την πάροδο του χρόνου. Αυτά που μένουν, όμως, αναλλοίωτα στο χρόνο είναι τα επιστημονικά δεδομένα».
Τα ψηφιακά μέσα «μίλησαν», μεταξύ άλλων, και στην υπόθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα, και εξηγεί: «Από τις αναζητήσεις της δράστιδας στο διαδίκτυο φάνηκε ότι έψαχνε πως θα μπορούσε να προμηθευτεί το βιτριόλι».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με δυσκολία η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Πού και πώς κάνετε την αίτηση
Τα πρώτα αρθρωτά οχήματα 18 μέτρων στην Ελλάδα ενισχύουν τον στόλο του ΟΑΣΘ - Πότε κυκλοφορούν στους δρόμους
Οι Αρχές εφιστούν την προσοχή - Καμία ενέργεια στην ύπαιθρο που μπορεί να προκαλέσει φωτιά
Ξέφυγε ο καβγάς για τα βοσκοτόπια στα Χανιά
Είχε σκηνοθετήσει ληστεία
Μετέφερε μετανάστες από τον Έβρο στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια σε χώρες της ΕΕ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πλήθος ηθοποιών και πολιτικών στο τελευταίο αντίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτική πρόγνωση για θερμοκρασία, ανέμους και τις περιοχές που θα επηρεαστούν
Ο Βίος και το μαρτυρικό της τέλος
Η αναφορά στις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.