Ελλαδα

Κατερινόπουλος: «Η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι σταγόνα στον ωκεανό»

Η νέα ανάρτηση στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θανάσης Κατερινόπουλος (κεντρική), Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου (ένθετη)
Θανάσης Κατερινόπουλος (κεντρική), Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου (ένθετη) © YouTube | Twitter

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τη σύλληψή της για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, επισημαίνοντας ότι «αποτελεί σταγόνα στον Ωκεανό».

Στη Ρούλα Πισπιρίγκου, τη σύλληψή της και τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα αναφέρθηκε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, ο οποίος έχει στο παρελθόν τοποθετηθεί αρκετές φορές για την πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, έκανε ανάρτηση στο Twitter, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου θα αποδειχτεί σταγόνα στον Ωκεανό».

Υπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας για την 33χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας με κεταμίνη, είχε δηλώσει πρόσφατα ότι «και τα άλλα δύο παιδιά έφυγαν από τα χέρια της».

Κατερινόπουλος για Ρούλα Πισπιρίγκου - Η ανάρτηση στο Τwitter

«Κοντός ψαλμός Αλληλούια» γράφει στο Twitter ο Θανάσης Κατερινόπουλος, προαναγγέλοντας με αυτόν τον τρόπο νέες καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Πάτρα 3 παιδιά: Τι συμβαίνει με τον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Η δήλωση Κατερινόπουλου

Εν τω μεταξύ, σε χθεσινές του δηλώσεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη στο Star ο Θανάσης Κατερινόπουλος είχε πει: «Κατά τα λεγόμενα της κυρίας Πισπιρίγκου, ο Μάνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει οικονομικά. Όσο υπήρχαν παιδιά βεβαίως και όφειλε να συνεισφέρει οικονομικά. Τώρα έχει κάποια υποχρέωση να βρει δουλειά για να βοηθήσει τη Ρούλα; Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά» τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Δύο είναι οι εξηγήσεις για αυτό που είπε η Ρούλα. Από τη μία μπορεί να το είπε για επικοινωνιακούς λόγους, καθώς είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, και να "πέταξε την μπάλα στην εξέδρα", αφήνοντας όλους τους αστυνομικούς να ψάχνουν. Από την άλλη, μπορεί να το είπε γιατί μπορεί όντως να υπάρχει κάτι από πίσω και έμμεσα ο Μάνος να απάντησε, όπως απάντησε. Αν είναι το δεύτερο τότε υπάρχει πρόβλημα».

«Κατά τα λεγόμενα της κυρίας Πισπιρίγκου, ο Μάνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει οικονομικά. Όσο υπήρχαν παιδιά βεβαίως και όφειλε να συνεισφέρει οικονομικά. Τώρα έχει κάποια υποχρέωση να βρει δουλειά για να βοηθήσει τη Ρούλα; Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά» σημείωσε.

«Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι φοβούνται μεταξύ τους (σ.σ. του Μάνου και της Ρούλας). Για να θυμηθώ την παλιά αστυνομική μου γλώσσα, θα αρχίσει το κελάηδισμα και όχι το τιτίβισμα» κατέληξε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

(... από 04.20 και μετά)

Απασφάλισε ο Κατερινόπουλος: «Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι κρύβουν μεταξύ τους»

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ