Ελλαδα

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε σπίτια στο Ζεφύρι

Βρέθηκε κλεμμένο όπλο αστυνομικού - Έχουν γίνει συλλήψεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα επιχείρηση των Αρχών στο Ζεφύρι
Νέα επιχείρηση των Αρχών στο Ζεφύρι © Eurokinissi/ Βασίλης Παπαδόπουλος

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε στο Ζεφύρι. Εντοπίστηκε κλεμμένο όπλο αστυνομικού.

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Ζεφύρι, σε συνέχεια του περιστατικού με πυροβολισμούς που καταγράφηκε πριν από λίγες ημέρες.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, στην οποία συνέδραμαν και άνδρες της ΟΠΚΕ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε κατ’ οίκον έρευνα, που διενεργήθηκε στην περιοχή, δύο πιστόλια.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, το ένα από τα όπλα που βρέθηκαν είχε κλαπεί από το σπίτι αστυνομικού τον περασμένο Αύγουστο, στην Καλλιθέα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 είχε πραγματοποιηθεί επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην ίδια περιοχή κατά την διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν επτά άτομα. Επίσης, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, είχε κατασχεθεί μισό κιλό ηρωίνη καθώς και πέντε σφαίρες των 9 χιλιοστών.

Να θυμίσουμε πως την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021, νεαροί άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα την Τετάρτη ρίχνοντας εκατοντάδες σφαίρες, ανεβάζοντας βίντεο μάλιστα, στα social media.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχουν ταυτοποιηθεί τα άτομα που πυροβολούν στο συγκεκριμένο βίντεο και πιθανότατα αναμένεται ακόμη μία σύλληψη Η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ