Ελλαδα

Καταδίωξη 40 χλμ στην εθνική με πυροβολισμούς και έναν τραυματία

Υπήρξε αρχικά μπλόκο στα διόδια της Ελευσίνας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
Περιπολικό αστυνομίας © EUROKINISSI /ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ /ΑΡΧΕΙΟΥ «Πηγή: https://back.athensvoice.gr/greece/716480_thessaloniki-paredose-ton-8hrono-stin-astynomia-i-mitera-toy»

Κινηματογραφική καταδίωξη αυτοκινήτου που μετέφερε ηρωίνη έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας (20.01.2021), στα διόδια της Ελευσίνας.

Η καταδίωξη που κατέληξε σε πυροβολισμούς, συλλήψεις και έναν τραυματία, ξεκίνησε από τα διόδια της Ελευσίνας, με τους Ρομά που επέβαιναν στο Opel Astra να σπάνε μπάρες και να πετούν, ενώ τους κυνηγούσαν στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών και της ΟΠΚΕ, 1,7 κιλά ηρωίνη. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής είχε την πληροφορία ότι τα συγκεκριμένα άτομα διακινούσαν ηρωίνη, με έδρα το Μενίδι.

Αστυνομικοί της Υπηρεσίας και της ΟΠΚΕ παρακολουθούσαν τα ξημερώματα το όχημα των δραστών. Οι τελευταίοι μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, στο ύψος της Ελευσίνας, ανέπτυξαν ιλιγγιώδη ταχύτητα και σε κάποιο σημείο βγήκαν από την εθνική οδό και μπήκαν στη Νέα Πέραμο. Στη συνέχεια ξαναμπήκαν στην εθνική οδό, με κατεύθυνση προς Αθήνα και έσπασαν τις μπάρες των διοδίων στην Ελευσίνα. Αστυνομικοί στην προσπάθειά τους να τους ακινητοποιήσουν πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο ένας, ενώ το όχημα έπεσε πάνω σε προστατευτικό διάζωμα και ακινητοποιήθηκε, ενώ συνελήφθησαν και οι δύο κακοποιοί. 

Σημειώνεται, ότι κατά την διάρκεια της καταδίωξης πέταξαν στο δρόμο ένα δέμα που περιείχε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ηρωίνη βάρους 1 κιλού και 710 γραμμαρίων.

Οι δύο κακοποιοί, που πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, είναι σεσημασμένοι για διάφορα αδικήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ