Ελλαδα

Γιατρός στην Πάτρα εμβολιάζει μπουφάν - Η καταγγελία

Παίρνει 200 ευρώ για κάθε εικονικό εμβολιασμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπουφάν
Μπουφάν © Pixabay

Στην Πάτρα γιατρός κάνει εικονικούς εμβολιασμούς στο μπουφάν πολιτών, οι οποίοι πληρώνουν 200 ευρώ για το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Τι αναφέρει η καταγγελία.

Σε εικονικούς εμβολιασμούς για κορωνοϊό φέρεται να προχώρησε γιατρός σε εμβολιαστικό κέντρο στην Πάτρα. Σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύει το pelop.gr, ο γιατρός έκανε το εμβόλιο στο μπουφάν που φορούσαν πολίτες, οι οποίοι ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να αποκτήσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Όλα ξεκίνησαν όταν άτομα που έχουν επανειλημμένα ταχθεί ανοικτά κατά του εμβολίου για τον κορωνοϊό, παρουσίαζαν πιστοποιητικό εμβμολιασμού.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο τοπικό μέσο και την καταγγελία που δημοσιεύει, ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου και ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης πλήρωσαν 200 ευρώ ο καθένας για πάρουν ψευδές πιστοποιητικό εμβολιασμού μετά από εικονικό εμβολιασμό σε εμβολιαστικό κέντρο της Πάτρας.

«Ο γιατρός είναι στο κόλπο. Πλήρωσα συνολικά 650 ευρώ για τέσσερα άτομα. Στο τέταρτο, που ήταν η πεθερά μου, πλήρωσα μόνο 50 γιατί ήδη είχε κάνει την πρώτη δόση και γλίτωσε τη δεύτερη» φέρεται να είπε ο επιχειρηματίας, ο οποίος σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έχει γράψει ότι είναι αρνητής και δεν κάνει το εμβόλιο.

«Μα δεν μπορούν να βάλουν μία κάμερα να δουν τι συμβαίνει στο συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο; Δύο άτομα από το στενό μου περιβάλλον έκλεισαν ραντεβού και ο συγκεκριμένος γιατρός τούς έκανε το εμβόλιο στο μπουφάν που φορούσαν! Και φυσικά στο σύστημα κατεγράφησαν ως εμβολιασμένοι» αναφέρει η γυναίκα που κάνει την καταγγελία.

Γιατρός στην Πάτρα εμβολιάζει μπουφάν - Τι δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης μετά την καταγγελία

Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας-Δημόσιας Υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος, με φόντο τη συγκεκριμένη καταγγελία, δήλωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας η υπόθεση με τα «μαϊμού» πιστοποιητικά στην Καρδίτσα. Έναν μήνα μετά, τον Οκτώβριο, διαπιστώθηκε ότι ειδικευόμενοι γιατροί έκαναν εικονικούς εμβολιασμούς στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ