Ελλαδα

Κερατσίνι: Έσπρωχναν με το πόδι το κοριτσάκι για να δουν αν ζει

«Λύγισε» η Μάρα Ζαχαρέα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κερατσίνι: Νέο «σκληρό» βίντεο – Έβλεπαν την 8χρονη νεκρή και δεν αντιδρούσαν
Κερατσίνι © Star

Συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τον τραγικό θάνατο μικρού κοριτσιού στο Κερατσίνι έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Nέα στοιχεία από το χρονικό της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε από τη στιγμή που το κοριτσάκι σφηνώθηκε στη μεταλλική πόρτα βάρους μισού τόνου στο Κερατσίνι, ήρθαν στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με βίντεο που παρουσίασε η τηλεόραση του Star αποτυπώνεται καρέ καρέ η τραγωδία που εκτυλίχθηκε από τη στιγμή που το κοριτσάκι σφηνώθηκε στην μεταλλική πόρτα βάρους μισού τόνου. Συγκεκριμένα το παιδί για 70 ολόκληρα λεπτά βρισκόταν εγκλωβισμένο ανάμεσα στη μεταλλική πόρτα και τον τοίχο, ενώ το πιο τραγικό από όλα ήταν ότι η πόρτα ανοιγόκλεισε δύο φορές, χωρίς κανείς να δει το παιδί και να το βοηθήσει.

Η μικρή Όλγα στεκόταν εκείνο το απόγευμα μπροστά στην πόρτα την ώρα που εκείνη έκλεινε. Στο βίντεο φαίνεται να βάζει το χέρι της πιστεύοντας ότι λειτουργεί με φωτοκύτταρο. Είδε ότι η πόρτα δε σταματά. Έκανε ένα βήμα πίσω και στη συνέχεια έφυγε προς τα εμπρός.  Το κοριτσάκι επί 20 λεπτά πάλευε να πάρει ανάσα, όμως δεν την έβλεπε κανείς και έσβηνε σιγά σιγά αβοήθητη.

Περίπου 20 λεπτά αργότερα, ένας υπάλληλος πέρασε από το σημείο, ωστόσο συνέχισε την πορεία του σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Σχεδόν ένα λεπτό αργότερα, ο υπάλληλος επέστρεψε και αντί να κάνει την αυτονόητη κίνηση και να βοηθήσει το παιδάκι, κατευθύνθηκε προς στην αποθήκη.

Στο βίντεο φαίνεται ο υπάλληλος να μιλά στο κινητό, να περνά πάλι μπροστά από το άτυχο κοριτσάκι και να μην αντιδρά για μια ακόμη φορά

Την Όλγα πλησίασε για πρώτη φορά άνθρωπος στις 17:54. Αντί να δει όμως αν το παιδί είναι ζωντανό, κράτησε απόσταση. Η Όλγα μπορεί εκείνη τη στιγμή να ζούσε, αλλά εκείνος απομακρύνθηκε σαν να πρόκειται για ένα άψυχο αντικείμενο.

Πέρασαν 24 λεπτά από την ώρα που σφηνώθηκε το παιδί και κανείς, ενώ την είχαν δει, δεν είχε πλησιάσει για να δει αν χρειάζεται τις πρώτες βοήθειες.

Στις 18:05 πέρασε από δίπλα της ένα αυτοκίνητο, το οποίο αντί να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, έφυγε σαν να μην υπάρχει. Αμέσως μετά εργαζόμενοι του εργοστασίου αποχωρούν από τον χώρο κατόπιν εντολής, όπως εκ των υστέρων προέκυψε από τις καταθέσεις. Την ίδια στιγμή, πλησίασε τη μικρή ένας υπάλληλος. Τη σκούντηξε με το πόδι του. Μιλούσε στο κινητό και φαίνεται σαν να περιγράφει σε κάποιον το θέαμα που έχει μπροστά του.

Η αντίδραση της Μάρας Ζαχαρέα κατά τη προβολή του βίντεο

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Star, Μάρα Ζαχαρέα, «λύγισε» Μάρα Ζαχαρέα μετά την προβολή του σοκαριστικού βίντεο από το Κερατσίνι, όπου φαίνεται ο φρικτός τρόπος με τον οποίο έχασε τη ζωή της η 8χρονη Όλγα στις εγκαταστάσεις εργοστασίου.

Κατέρρευσε η Μάρα Ζαχαρέα όταν έπαιξε το βίντεο με τον θάνατο της 8χρονης 'Ολγας

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ