Ελλαδα

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Βίντεο ντοκουμέντο

Την κυνηγά με το μαχαίρι και η Νεκταρία τρέχει να σωθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: βίντεο ντουκομεντο συζυγοκτόνος © Cretapost
Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: βίντεο ντουκομεντο © Creta Post

Γυναικοκτονία στην Iεράπετρα - Βίντεο ντοκουμέντο: Την κυνηγά με το μαχαίρι και η Νεκταρία τρέχει να σωθεί.

Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας, από τη γυναικοκτονία της 48χρονης Νεκταρίας, που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύζυγό της, στην Ιεράπετρα.

Οπως μετέδωσε η εκπομπή «LIVE NEWS» του Mega, ο δολοφόνος διακρίνεται να κυνηγάει την 48χρονη με το μαχαίρι στα χέρια και εκείνη τρέχει να σωθεί.

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Το βίντεο ντοκουμέντο

 

Όπως φαίνεται στα ντοκουμέντα, που παρουσιάζει το Mega, ο δολοφόνος διακρίνεται καθαρά να κυνηγάει την 48χρονη με το μαχαίρι στα χέρια. Η 48χρονη δεν κατάφερε να ξεφύγει τελικά μαχαιρώθηκε και κατέληξε. 

Τα πλάνα προήλθαν από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του χώρου με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, στα οποία η 48χρονη είχε βρεθεί αναζητώντας εργασία.

Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι ακριβώς μετά τη δολοφονία της πρώην γυναίκας του, ο δράστης φεύγει από το σημείο ατάραχος, κρατώντας το φονικό όπλο, πηγαίνοντας στο μηχανάκι του προκειμένου να εγκαταλείψει τον τόπο του εγκλήματος.

Εκεί, στο πάρκινγκ των δωματίων, την ώρα που πάει να φύγει, τον πλησιάζει η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, η οποία ήταν και αυτή που ειδοποίησε την αστυνομία.

Μιλώντας στο MEGA, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος παιδιών θύματος, μίλησε για συγκλονιστικές σκηνές. «Αυτό που βλέπω είναι συγκλονιστικό. Μου κάνει για άνθρωπος που ήξερε πολύ καλά τι πήγε να κάνει. Δε δείχνει κάτι διαφορετικό».

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, το βάρος τώρα πέφτει στα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, τα οποία παραμένουν σε κατάσταση σοκ. «Είναι σε κατάσταση σοκ. Δεν ξέρω πως αλλιώς να περιγράψω την κατάστασή τους. Η μεγάλη κόρη του ζευγαριού έχει γίνει και μητέρα και πατέρας στα αδέρφια της. Είναι τρομακτικά δύσκολη η κατάστασή τους, έχει αλλάξει όλη τους η ζωή».

Σημειώνεται ότι η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού μαζί με τη μητέρα της, είχαν καταγγείλει τον δράστη στις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία.

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Απειλούσε να πέσει από γκρεμό

Ο 54χρονος από την Ιεράπετρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη 48χρονη σύζυγό του και μητέρα τεσσάρων παιδιών - 25, 22 και δύο δίδυμων κοριτσιών 18 ετών - και στη συνέχεια ανέβηκε σε γκρεμό, όπου και απειλούσε για περίπου επτά ώρες να αυτοκτονήσει.

Στο σημείο βρίσκόταν ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας που συνομιλούσε με τον άνδρα, ενώ επιστρατεύτηκε και ο γιος του ο οποίος επικοινώνησε μαζί του.

Στην περιοχή βρισκόταν από νωρίς ασθενοφόρο και Πυροσβεστική ενώ από θαλάσσης ήταν «παρών» σκάφος του Λιμενικού.

Στο μεταξύ, σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας με το άγριο αυτό φονικό το όποιο σημειώθηκε σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Περιστερά. 

Ιεράπετρα: Το ιστορικό της οικογένειας

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια πολύ σοβαρά προβλήματα, προσωπικά και οικονομικά. Ο 54χρονος είχε αγοράσει νταλίκα για τη μεταφορά κηπευτικών από την Ιεράπετρα, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να αποπληρώσει τα χρέη του και η τράπεζα κατάσχεσε την περιουσία του.

Η εξαμελής οικογένεια έμεινε γρήγορα στο δρόμο και τότε η τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας κινητοποιήθηκε για να φιλοξενηθούν κάπου, οι δυο γονείς και τα 4 παιδιά τους. Στη συνέχεια βρέθηκε ένα μικρό και φθηνό σπίτι, από όπου όμως τους έγινε δεύτερη έξωση.

Το θύμα περιγράφεται ως μια πολύ εργατική γυναίκα που δούλευε μέχρι και σε τρεις διαφορετικές δουλειές ταυτόχρονα προκειμένου να στηρίζει τα παιδιά της. Τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού ήταν πάντα παρόντα και επιδεινώθηκαν όταν ο 54χρονος άρχισε να ζητάει χρήματα από τη σύζυγό του. Εκείνη κατάφερε να φύγει από το γάμο, όμως ο 54χρονος δεν την άφησε ποτέ σε ησυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πήγαινε όπου εκείνη έπιανε δουλειά ή σπίτι και της ζητούσε χρήματα, ενώ τα τελευταία χρόνια, όπου κι αν βρισκόταν, έλεγε ότι σκόπευε να τη σκοτώσει.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ