- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα - Πού θα βρέξει τη Μεγάλη Εβδομάδα
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Ο καιρός το Πάσχα: Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη και οι περιοχές με βροχές τη Μεγάλη Εβδομάδα
Στο ερώτημα «τι καιρό θα κάνει το Πάσχα» απάντησε σήμερα (26.4) ο Κλέαρχος Μαρουσάκης. Ο μετεωρολόγος του OPEN αναφέρθηκε στις καιρικές συνθήκες που αναμένουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα, σημειώνοντας ότι δεν αναμένονται αξιόλογα φαινόμενα τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας, με τους βοριάδες να κυριαρχούν στο Αιγαίο και τον υδράργυρο να βρίσκεται κοντά στους 24-27 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός το Πάσχα - Η πρόγνωση Κλέαρχου Μαρουσάκη
Όπως σημείωσε ο κ. Μαρουσάκης, από τη Μ. Πέμπτη πλησιάζουν διαταραχές από τα δυτικά τμήματα. Προς το τέλος της Μ. Εβδομάδας και την Κυριακή του Πάσχα είναι πολύ πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα, με μπόρες και τοπικές καταιγίδες, με έμφαση τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Στα νησιά, οι καιρικές συνθήκες θα είναι καλύτερες, για όποιον σχεδιάζει μια απόδραση. Όπως επισημαίνει ο μετεωρολόγος, ο καιρός, παρότι άστατος, δεν αναμένεται να προκαλέσει ωστόσο κάποιο αξιόλογο πρόβλημα και να χαλάσει τα σχέδια για το Πάσχα.
Ο καιρός το Πάσχα - Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου
Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρεται στον καιρό των επόμενων ημερών, σημειώνοντας ότι την ερχόμενη Κυριακή (28.4) αλλά και τις περισσότερες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας ο καιρός θα είναι καλός «στις περισσότερες περιοχές της χώρας με λίγες τοπικές μπόρες στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας τις θερμές ώρες της ημέρας».
Σε ό,τι αφορά το Πάσχα σημειώνει πως «αν και σχετικά μακριά, με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία, αινιγματικός παραμένει για ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα ο καιρός, ως προς την πιθανότητα εκδήλωσης φαινομένων και σε ποιες περιοχές της χώρας, γιατί θερμοκρασιακά θα πρέπει αυτός να εξακολουθεί να κοιτάζει προς την άνοιξη!».
Οι βροχές της Πέμπτης ανα εξάωρο με μια ματιά! Υποχωρεί μέχρι και αργά το βράδυ απόψε σταδιακά η σκόνη από τα δυτικά...
Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Wednesday, April 24, 2024
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεμένα τα καράβια στα λιμάνια λόγω της 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ
Η ανακοίνωση της Πρυτανείας
Ποια άλλα ονόματα τη συνοδεύουν
Πόσο θα παραμείνει κρεμασμένο στο σπίτι
«Τρέχει» ο διαγωνισμός «Σχεδίασε τα λεωφορεία της Αθήνας»
Τι μπορείτε να κάνετε το τριήμερο στην πόλη
Ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Οι ανακοινώσεις ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ
Η πρόγνωση της ΕΜΥ και του Meteo
Περιλαμβάνει συνολικά πέντε επίπεδα κινδύνου
Παρά την αναμενόμενη κακοκαιρία
Στο σημείο 22 πυροσβέστες με 7 οχήματα - Αναφέρονται εκρήξεις και επέκταση της φωτιάς
Η παρέμβασή του αποδείχτηκε καθοριστική
Εντάσσεται στο Youth Climate Action Fund για την ενίσχυση της βιωσιμότητας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δυνάμεις της Πυροσβεστική παραμένουν στο σημείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.