Ελλαδα

Ιεράπετρα: Σκότωσε τη σύζυγό του με πολλαπλές μαχαιριές

Απειλεί να αυτοκτονήσει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιεράπετρα: Σκότωσε τη σύζυγό του με μαχαίρι
Ιεράπετρα: Σκότωσε τη σύζυγό του με μαχαίρι

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Σκότωσε την πρώην σύζυγό του με πολλαπλές μαχαιριές.

Με πολλαπλές μαχαιριές φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του, ένας άνδρας στην Ιεράπετρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, η νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί, στην περιοχή Περιστερά στην Ιεράπετρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, ωστόσο εξακολουθούσαν να έχουν έντονους καυγάδες. Ο 54χρονος φέρεται να μαχαίρωσε τη 48χρονη σε διάφορα σημεία του σώματός της και απειλεί να αυτοκτονήσει, πέφτοντας σε γκρεμό.

Είχαν τέσσερα παιδιά, ενώ η γυναίκα το τελευταίο διάστημα έμενε σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο, στο οποίο, γύρω στις 8.30 σήμερα το πρωί, πήγε ο 54χρονος μαχαιρώνοντας τη θανάσιμα.

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Είχε προαναγγείλει τη δολοφονία 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του radiolasithi, το περιστατικό φαίνεται πως έγινε σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων όπου έμενε προσωρινά η γυναίκα.

Όταν ο 54χρονος συναντήθηκε μαζί της, της επιτέθηκε με σφοδρότητα, ρίχνοντας την κάτω αρχικά με μια μοτοσικλέτα και στη συνέχεια με πολλαπλές μαχαιριές τη σκότωσε ακαριαία.

Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν το δράστη αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη, λέγοντας σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε.

Σημειώνεται ότι μέχρι και τις 10 το πρωί ο δράστης βρίσκεται σε βραχώδη περιοχή, πολύ κοντά στο σημείο της δολοφονίας απειλώντας να αυτοκτονήσει, ενώ η περιοχή είναι αποκλεισμένη από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ