Ελλαδα

Έκλεισε η Εθνική Οδός - Ένταση με Ρομά

Ουρές χιλιομέτρων από αυτοκίνητα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Εθνική Οδός Αθηνών - Πατρών έκλεισε στο ύψος του Ζευγολατιού, καθώς υπήρξε ένταση με Ρομά για την καταδίωξη στο Πέραμα
Η Εθνική Οδός Αθηνών - Πατρών έκλεισε στο ύψος του Ζευγολατιού, καθώς υπήρξε ένταση με Ρομά για την καταδίωξη στο Πέραμα © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ

Έκλεισε η Εθνική Οδός Αθηνών - Πατρών, καθώς υπήρξε διαμαρτυρία από Ρομά για τον θάνατο του 18χρονου στην καταδίωξη στο Πέραμα.

Σήμερα Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021, νωρίς το μεσημέρι, έκλεισε η Εθνική Οδός Αθηνών - Πατρών, στο 94ο χλμ., καθώς στο σημείο επικράτησε ένταση με Ρομά.

Δημοσίευμα στο korinthostv.gr ανέφερε ότι σημειώθηκε πετροπόλεμος. Αυτοκίνητα σχημάτισαν ουρές χιλιομέτρων.

Η κίνηση των οχημάτων εκτράπηκε στην Παλαιά Εθνική Οδό, μέσω του κόμβου Κιάτου, για όσους οδηγούς κινούνται προς Κόρινθο και, μέσω του κόμβου της Αρχαίας Κορίνθου, για όσους κατευθύνονται προς Πάτρα. Η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 17.00.

Η ταλαιπωρία είναι τεράστια για τους οδηγούς που κινούνται στην  εθνική οδού Κορίνθου – Πατρών

Οι διαδηλώσεις Ρομά για τον θάνατο του 18χρονου στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα συνεχίζονται. Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση αυτή κατηγορούνται 7 αστυνομικοί, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους στην τακτική ανακτρίτρια. Η Εθνική Οδός Αθηνών - Πατρών έκλεισε στο ύψος του Ζευγολατιού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ