- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε τώρα στο Αρκαλοχώρι Κρήτης - Ήταν μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και είχε εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα.
Νέος ισχυρός σεισμός τώρα σημειώθηκε στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης. Η νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 13:11 και είχε μέγεθος 4,3 βαθμούς Ρίχτερ. Το εστιακό του βάθος ήταν 10 χιλιόμετρα.
Δύο σεισμοί και χθες στην Κρήτη
Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν και στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, η πρώτη σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 11 το πρωί είχε επίκεντρο κοντά στο Αρκαλοχώρι και μέγεθος 4,5 Ρίχτερ. Το βάθος σεισμού μετρήθηκε στα 14,5 χλμ.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο νέος σεισμός στην Κρήτη εκδηλώθηκε 3 χλμ. νοτιοδυτικά από το Αρκαλοχώρι.
Η σεισμική ακολουθία στην περιοχή που βρίσκεται το Αρκαλοχώρι συνεχίζεται, μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,8 Ρίχτερ στην Κρήτη στις 27 Σεπτεμβρίου 2021.
Ο δεύτερος σεισμός σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης και σύμφωνα με την Αυτόματη Λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών είχε μέγεθος 3,8 Ρίχτερ.
Το επίκεντρο εντοπίζεται 5 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Αρκαλοχωρίου και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 3,3 χιλιόμετρα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στην κατηγορία «World's BestBusiness Schools 2026»
Συλλυπητήρια μηνύματα απέστειλαν ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και ΜέΡΑ25
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρατεταμένη ανομβρία και αυξημένες ανάγκες στερεύουν το νησί ενόψει καλοκαιριού
Οι ενδεικτικές απαντήσεις από την ΟΕΦΕ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο σχολιασμός από την ΟΕΦΕ
Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις αναζητούν το ζώο
Η νέα επέκταση αφορά συνολικά 476.000 εργαζόμενους
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την έντονη διαμαρτυρία της για την ανακοίνωση του υπουργείου εξωτερικών της Αμερικής εκφράζει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων
Πού θα φτάσει η θερμοκρασία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.