Ελλαδα

Οδηγός παρέσυρε ποδηλάτισσα στην Κρήτη και εξαφανίστηκε (βίντεο)

Η γυναίκα χειρουργήθηκε στη σπονδυλική στήλη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητο παρασύρει ποδηλάτισσα στην Κρήτη
Αυτοκίνητο παρασύρει ποδηλάτισσα στην Κρήτη © YouTube/ΚΡΗΤΗ TV

Αυτοκίνητο στην Κρήτη παρασύρει ποδηλάτισσα, με τον οδηγό του οχήματος να την εγκαταλείπει βαριά τραυματισμένη στο οδόστρωμα, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι εικόνες από το τροχαίο στην Κρήτη με αυτοκίνητο να παρασέρνει γυναίκα που έκανε ποδήλατο. Η 34χρονη τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Το τροχαίο σημειώθηκε την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021, το βράδυ, στην Αμμουδαρά, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Κρήτη TV, ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε την ποδηλάτισσα, εξαφανίστηκε. Η άτυχη γυναίκα πήγαινε με το ποδήλατο στη δουλειά της, όταν παρασύρθηκε από το όχημα στην οδό Παπανδρέου.

Μητέρα δύο παιδιών η ποδηλάτισσα - Το βίντεο με την παράσυρσή της από αυτοκίνητο

Όπως έγινε γνωστό, η 34χρονη είναι μητέρα δύο παιδιών. Μετά το τροχαίο στην Κρήτη, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε στο σημείο και παρέλαβε την τραυματισμένη γυναίκα. Στο νοσοκομείο μπήκε στο χειρουργείο για επέμβαση στη σπονδυλική στήλη.

Το βίντεο από τη στιγμή που παρασύρεται η ποδηλάτισσα, δείχνει τον οδηγό του αυτοκινήτου να εγκαταλείπει το θύμα του στην άσφαλτο. Τυχερή στην ατυχία της η γυναίκα θα μπορούσε να είχε παρασυρθεί εκ νέου από το αυτοκίνητο στο ρεύμα ανόδου, το οποίο περνά ελάχιστα δίπλα της.

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχει μπει το βίντεο από το τροχαίο. Ήδη, οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία για ένα μικρό μπλε αυτοκίνητο και τον ασυνείδητο οδηγό που εγκατέλειψε αιμόφυρτη την ποδηλάτισσα στην άσφαλτο.

Βίντεο - ντοκουμέντο από την στιγμή της παράσυρσης

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ