- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέα Σμύρνη: Τα πρώτα λόγια του τραυματία αστυνομικού
Νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του
«Είμαι καλά, θα αντέξω», φέρεται να είπε στους συναδέλφους του ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης.
Στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο νοσηλεύεται, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, ο νεαρός αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Τρίτης, 9 Μαρτίου.
Ο αστυνομικός της ομάδας «Δράση» φέρει μώλωπες και κακώσεις σε όλο του το σώμα, ενώ και η αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ήταν καθαρή.
Σύμφωνα με το MEGA o 24χρονος τραυματίας αστυνομικός με καταγωγή από τις Σέρρες, μίλησε με συναδέλφους του που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο και ανέφερε: «Eίμαι καλά, θα αντέξω». Ο 24χρονος αστυνομικός φέρεται να είπε επίσης στους συναδέλφους του ότι «προσπάθησα να σώσω το όπλο μου».
Ο συνδικαλιστής της ελληνικής αστυνομίας, Γρηγόρης Ευαγγέλου, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τα επεισόδια της Τρίτης.
Όπως είπε, τα τραύματα του 24χρονου αστυνομικού είναι αρκετά σοβαρά, ενώ οι υπόλοιποι τραυματίες αστυνομικοί είναι σε καλύτερη κατάσταση.
«Η αστυνομία αυτή τη στιγμή είναι στο μάτι του κυκλώνα καθώς αποτελεί τον κύριο κατασταλτικό μηχανισμό του κράτους», υποστήριξε ο κ. Ευαγγέλου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Αναμένονται υψηλές θερμοκρασίες και τοπικές καταιγίδες με ισχυρούς ανέμους και χαλάζι
Διακόπτεται προσωρινά και η κυκλοφορία στο τμήμα Ακτή Ποσειδώνος Πειραιά-Μοσχάτο της γραμμής 7
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Ανακοινώνονται αύριο το πρωί, βάζοντας τέλος στην αγωνία χιλιάδων μαθητών
Εκκενώνονται προληπτικά κοντινές πολυκατοικίες - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ
Θερμοκρασίες έως και 43 βαθμούς
Τι μπορούν να κάνουν οι πολίτες, γιατί είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν
Η σπουδαία τραγουδίστρια ζούσε εκεί τα τελευταία χρόνια της ζωής της
Σε πλήρη εφαρμογή βρίσκονται τα έκτακτα μέτρα του Δήμου Αθηναίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.