- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συναγερμός στον Βόλο: Έγκυος θετική στον κορωνοιό
Η ίδια εικάζει ότι κόλλησε από Γερμανούς τον ιό, που έφτασαν πρόσφατα στην Ελλάδα
Συναγερμός στον Βόλο από κρούσμα κορωνοϊού σε 30χρονη έγκυο. Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Η ίδια εικάζει ότι κόλλησε τον ιό από Γερμανούς.
Θετική σε κορωνοϊό είναι μία 30χρονη έγκυος από τον Βόλο, η οποία μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Η 30χρονη που διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσίασε πυρετό και μετέβη σε ιδιωτική κλινική του Βόλου όπου υποβλήθηκε σε τεστ για κορωνοϊό, τα αποτελέσματα του οποίου έδειξαν ότι είναι θετική στον ιό.
Χθες το βράδυ μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ σε τεστ υποβλήθηκε και ο σύζυγός της και τα αποτελέσματα αναμένονται.
Η 30χρονη ενημέρωσε τους γιατρούς ότι είχε επαφή με Γερμανούς που ήρθαν στην Ελλάδα πρόσφατα και εικάζει ότι μπορεί να κόλλησε από εκεί τον ιό.
Πηγή: taxydromos.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επείγουσα εισαγγελική έρευνα
Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις κοντά στον ΧΥΤΑ
Ζήτησε να επιστρέψει στη φυλακή
Ο τραγουδιστής απήγγειλε αντί να ερμηνεύσει το τραγούδι «Γιάννης ο φονιάς»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Ποια είναι η κατάσταση των ασθενών
Ποια αιτήματα απορρίφθηκαν
Τον εντόπισαν στη Φλώρινα
«Φρόντισε τα δύο μωβ να τακτοποιηθούν τώρα»
«Με τη δημόσια υγεία στην Αττική δεν παίζουμε» δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.