- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Ανώγεια - 29χρονος: Δεν παρέδωσαν το όπλο της συμπλοκής (video)
Τι υποστηρίζει η μία πλευρά και τι η άλλη για το διπλό φονικό
Δεν παρέδωσαν το όπλο της συμπλοκής τα μέλη της οικογένειας του Γιώργου Ξυλούρη, ισχυρίζεται η πλευρά του 29χρονου γιου του Λευτέρη Καλομοίρη.
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για το διπλό έγκλημα στα Ανώγεια κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης και ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης.
Η οικογένεια του Γιώργου Ξυλούρη ισχυρίζεται ότι ο 63χρονος έπεσε νεκρός από τα χέρια του ίδιου του του γιου πριν σκοτώσει τον 30χρονο. Μάλιστα, λένε πως δεν βρέθηκε πυρίτιδα και παρέδωσαν το όπλο του στην αστυνομία για βαλλιστική εξέταση. Ωστόσο, ο συνήγορος του 29χρονου γιου του Λευτέρη Καλομοίρη που ομολόγησε τον φόνο του συγχωριανού του και κατηγορείται από την άλλη πλευρά ότι σκότωσε και τον ίδιο τον πατέρα του, ισχυρίζεται στον ΑΝΤ1 πως δεν παρέδωσαν το όπλο της συμπλοκής στην Αστυνομία τα μέλη της οικογένειας του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη.
Η άλλη συνήγορος του 29χρονου, Αλεξάνδρα Σπανάκη σημείωσε στο Mega ότι «υπάρχουν δύο διαφορετικά διαμετρήματα στους κάλυκες που έχουν εντοπιστεί στο σημείο που συνέβη το περιστατικό. Έχουν συλλεχθεί από την αστυνομία και έχουν καταχωρηθεί στην έκθεση αυτοψίας και στη διαβιβαστική αναφορά που έχει συνοδεύσει τη δικογραφία στα χέρια του εισαγγελέα».
«Το ένα όπλο είναι το εντολέα μου. Για εμάς δεν υπάρχει καμία αμφιβολία διότι τα στοιχεία της δικογραφίας είναι σαφή. Είμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο, παρά το ότι η δικογραφία για τον εντολέα μου έχει ολοκληρωθεί», πρόσθεσε η ίδια.
«Το δεύτερο όπλο φυσικά και ανήκει στον Γ.Ξ. το νεκρό. Φυσικά πυροβόλησε ο ίδιος με αυτό το όπλο. Υπάρχουν καταθέσεις μαρτύρων, και άλλα στοιχεία που βοηθούν στην αποτίμηση των πραγματικών περιστατικών όπως εξελίχθηκαν. Και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία», τόνισε.
«Φυσικά και υπήρχαν και άλλα πρόσωπα. Φυσικά υπάρχουν πάνω από τρεις μαρτυρίες. Υπάρχουν άνθρωποι που ήταν παρόντες και ακόμη δεν έχουν καταθέσει. Θα καταθέσουν», είπε ακόμη.
«Στόχος όλων μας είναι να πρυτανεύσει η λογική, να μην επεκταθούν τα επεισόδια. Οι δύο οικογένειες είναι συγκλονισμένες. Και δικό μου μέλημα είναι η ανάδειξη της αλήθειας», κατέληξε η κ. Σπανάκη.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύσκολη η επιχείρηση κατάσβεσης
Λόγω έργων συντήρησης
Σε κοντινό σημείο εντοπίστηκε και ένας τραυματισμένος άνδρας
Δείτε τους τυχερούς αριθμούς
Ποια Κυριακή του Οκτωβρίου θα γίνει η δεύτερη αλλαγή ώρας 2026
Τι αναφέρει σε μήνυμά του στα social media
Όλες οι ώρες και τα σημεία
Η ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου
Άνεμοι ως 5 μποφόρ στα πελάγη
Ο ιστορικός θεσμός που πραγματοποιείται από το 1991 - Η Καλντέρα φωτίστηκε από την αναπαράσταση της έκρηξης
Η ανακοίνωση της οικογένειας
Τι πρέπει να προσέξετε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.