- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε η 26χρονη μητέρα που κρατείται για το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στην Πλαζ Πάτρας.
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η 26χρονη που κατηγορείται για την εγκατάλειψη και τον πνιγμό του βρέφους της, στην περιοχή Πλαζ, στην Πάτρα.
Η νεαρή που τη νύχτα παρέμεινε στα κρατητήρια του Λιμενικού, το οποίο διεξάγει και τις έρευνες, βρίσκεται όπως δηλώνει και ο συνήγορός της σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί ούτε και ο ίδιος να επικοινωνήσει, ουσιαστικά μαζί της. Ο Γιάννης Αποστολόπουλος μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ εξήγησε ότι «η εντολέας μου είναι κλασική περίπτωση επιλόχειας κατάθλιψης».
Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου tempo24, η κοπέλα είχε κρύψει απ' όλους την εγκυμοσύνη της και κανείς δεν γνώριζε πως είχε μεταβεί στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» για τον τοκετό.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η απόφασή της ήταν ειλημμένη. Φέρεται να ήθελε προχωρήσει σε καισαρική τομή για να γεννήσει, φοβούμενη ενδεχομένως ότι με το πέρασμα των ημερών θα γινόταν αντιληπτή από τον κοινωνικό της κύκλο. Ως εκ τούτου πιστεύεται ότι μετέβη στο νοσηλευτήριο και με τη δικαιολογία πως ο γιατρός της που διαμένει στην Αθήνα είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας, της συνέστησε να κάνει καισαρική, γι’ αυτό και ζήτησε από τους ιατρούς της κλινικής να την αναλάβουν. Το προσωπικό της κλινικής από την πρώτη στιγμή διαπίστωσε πως η νεαρή πρέπει να αντιμετώπιζε κάποιο θέμα, καθώς κανείς δεν τη συνόδευε, ενώ ούτε καν ρούχα για την ίδια και το μωρό που θα έφερνε στον κόσμο δεν είχε μαζί της.
Προ τριημέρου τελικά γέννησε και χθες τα ξημερώματα, χωρίς να την αντιληφθεί κανείς, τύλιξε το μωρό της σε μια κουβέρτα και έφυγε με το αυτοκίνητό της που είχε σταθμεύσει έξω από το κτίριο. Πήγε στην περιοχή της Πλαζ όπου και άφησε όπως ισχυρίζεται το μωρό της. Για να βρεθεί πνιγμένο μερικές ώρες αργότερα από περιπατητές.
Η γυναίκα πήγε στο σπίτι της μητέρας της, σε χωριό έξω από την Πάτρα, όπου και την εντόπισαν οι αστυνομικοί, καθώς το νοσοκομείο είχε ήδη ενημερώσει τις αρχές για την εξαφάνισή της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γενικά αίθριο σκηνικό - Πού αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες
Από την πυρκαγιά κάηκαν περίπου 20 στρέμματα αγροτικής γης
Οι ενστάσεις που έγιναν δεκτές αντιστοιχούν μόλις στο 2,11% του συνόλου
Η νέα ρύθμιση τροποποιεί την κοινή υπουργική απόφαση του 2021
Την είδηση έκανε γνωστή ο ξάδελφός του, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης
Συναγερμός για phishing
Λίγες μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε
Δεδομένου ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες δέχονται μεγάλο αριθμό ερωτημάτων
Στο επίκεντρο το «κυνήγι των ονείρων» των νέων σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο
Πρεμιέρα με ένα κείμενο για το μπάσκετ ως φιλοσοφία ζωής και ένα ποίημα της Μ. Σκουρολιάκου
Με γεμάτα πλοία, πληρότητες 100% στα ΚΤΕΛ και αυξημένη κίνηση στα αεροδρόμια συνεχίζεται η φυγή για το τριήμερο
Αυξάνεται η ποινή για τους παραβάτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Πώς μπορεί να μειωθεί στο μισό το ποσό
Με το μάθημα των Νέων Ελληνικών ξεκινά ο μαραθώνιος για τη διεκδίκηση των θέσεων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Η πρόγνωση της ΕΜΥ - Οι περιοχές που θα επηρεαστούν από πρόσκαιρες καταιγίδες
Μια μικρή καλλιτεχνική «ανάσα» στην καθημερινότητα των μετακινήσεων
Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή για τον περιορισμό της
Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.