- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καλάβρυτα: Περιπέτεια στα χιόνια για έγκυο γυναίκα
Επέβαινε σε τουριστικό λεωφορείο που ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης
Ταλαιπωρία για τους 37 επιβάτες τουριστικού λεωφορείου που ακινητοποιήθηκε στα χιονισμένα Καλάβρυτα.
Προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων προκάλεσε η χιονόπτωση που ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής στα Καλάβρυτα. Οδηγοί που δεν είχαν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες ή δεν τις είχαν τοποθετήσει στα οχήματά τους, κόλλησαν στα χιόνια ή βγήκαν εκτός δρόμου κυρίως στην οδική αρτηρία από και προς το χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής.
Πρόβλημα προέκυψε, επίσης, με τουριστικό λεωφορείο, το οποίο ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο kalavrytanews.com, μεταξύ των 37 επιβατών ήταν και μια έγκυος. Τα 36 άτομα έφυγαν από το σημείο με οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων και η έγκυος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Και οι 37 επιβάτες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην πόλη των Καλαβρύτων.
Στην περιοχή επιχείρησαν άμεσα και συντονισμένα τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Τοπικής Αυτοδιοίησης, απομακρύνοντας το χιόνι από τον δρόμο, με την κυκλοφορία των οχημάτων να αποκαθίσταται.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Είχε συλληφθεί ξανά για τον ίδιο λόγο!
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Επιστρατεύοντας περίπου 10.000 πράκτορες AI
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τοπικά δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες
Διετέλεσε πρόεδρος της Συνομοσπονδίας σε διαδοχικές περιόδους από το 1983 έως το 1989
Διεθνές Συνέδριο από 1–4 Οκτωβρίου 2026
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.