- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μικροπροβλήματα από τη «Διδώ» στη Βόρεια Ελλάδα (video)
Η εικόνα σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Ημαθία
Μικροπροβλήματα από το πέρασμα στη Βόρεια Ελλάδα του νέου κύματος κακοκαιρίας με την κωδική ονομασία «Διδώ».
Δεν προκάλεσε ιδιαίτερα προβλήματα στη Βόρεια Ελλάδα η «Διδώ», το νέο κύμα κακοκαιρίας που εξελίσσεται στη χώρα.
Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη, ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν τα ξημερώματα μεμονωμένες πτώσεις δένδρων και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για την απομάκρυνση κλαδιών από το οδόστρωμα, χωρίς να αναφερθεί όμως κάποιος τραυματισμός.
Το πολεοδομικό συγκρότημα είναι καλυμμένο από πυκνή νέφωση και βρέχει κατά διαστήματα, ενώ ο υδράργυρος, λίγο μετά τις 8:00, έδειχνε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης τους 11 βαθμούς Κελσίου.
Με χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κυκλοφορία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης (από ανατολικά προς δυτικά), όπως στην Περιφερειακή Οδό, τη Βασιλίσσης Όλγας και την Εγνατία. Νωρίτερα, το πρωί, στην ΠΑΘΕ, κοντά στα διόδια των Μαλγάρων «δίπλωσε» νταλίκα και ακινητοποιήθηκε στη δεξιά λωρίδα στο ρεύμα προς Κατερίνη.
Χαλκιδική
Βροχερός είναι ο καιρός στις περισσότερες πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου οι μεγαλύτερες ποσότητες νερού έπεσαν στην Πιερία και τη Χαλκιδική, με αποτέλεσμα να υπερχειλίσουν ρέματα και ήδη μηχανήματα της Περιφέρειας βρίσκονται επί τόπου για τον καθαρισμό τους. Κλειστά είναι κάποια σημεία επαρχιακών δρόμων της Χαλκιδικής, όπως στους Δήμους Αριστοτέλη (ήδη από προηγούμενα κύματα κακοκαιρίας), Σιθωνίας, Πολυγύρου κ.ά., λόγω συσσώρευσης μεγάλου όγκου νερού.
Ημαθία
Χιονοπτώσεις καταγράφηκαν στα ορεινά της Ημαθίας και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες προς το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου και στην παλιά εθνική οδό Βέροιας-Κοζάνης, μέσω Καστανιάς.
Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Το όχημα έχει εντοπιστεί, ωστόσο η προσέγγιση είναι δύσκολη και γι αυτό το λόγο κληθεί κλιμάκιο της ΕΜΑΚ.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί αν εντός του οχήματος βρισκόταν οδηγός.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.