- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ένας νεκρός Έλληνας κρατούμενος και 7 αλλοδαποί τραυματίες είναι το αποτέλεσμα μεγάλης συμπλοκής που σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 μ.μ. στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Η συμπλοκή έγινε μεταξύ Ρωσόφωνων και Αλβανών κρατουμένων. Στη συμπλοκή συμμετείχε μεγάλος αριθμός κρατουμένων του Ψυχιατρείου, οι οποίοι είχαν αυτοσχέδια μαχαίρια.
Μερικοί από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία εκτός αυτό των φυλακών Κορυδαλλού, κάτι που σημαίνει ότι είναι βαριά τραυματίες.
Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης.
«Συμπλοκή κρατουμένων σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στο Ψυχιατρείο κρατουμένων Κορυδαλλού, με έναν νεκρό και οκτώ τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Τραυματίστηκε επίσης ελαφρά ο αρχιφύλακας του καταστήματος» αναφέρει η ανακοίνωση.
Τονίζει τέλος, ότι «έχουν επιληφθεί όλες οι αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές, αρχές ενώ το συμβάν ερευνάται από το υπουργείο Δικαιοσύνης».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Ξεκινούν αύριο τα Ειδικά Μαθήματα στα ΓΕΛ
«Προσέξτε τα παιδιά σας αν είναι στη θάλασσα, μήπως έχουμε κανένα μικρό τσουνάμι», προειδοποίησε ο σεισμολόγος
Η Βουλή στηρίζει την εκστρατεία ενημέρωσης που εκπονεί όλο τον χρόνο το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή άλλα προβλήματα
Η περίοδος εκπτώσεων θα διαρκέσει από τις 13 Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου
Το φαινόμενο θα κορυφωθεί τα ξημερώματα της Τρίτης 30 Ιουνίου
830 άνθρωποι χόρεψαν για καλό σκοπό στην Πλατεία Αριστοτέλους
Μετά τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε και τη μακρά περίοδο νοσηλείας και αποθεραπείας
Λόγω αντικατάστασης των σιδηροτροχιών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.