- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Νέο βίντεο από τη στιγμή που αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον αιμόφυρτο Ζακ Κωστόπουλο
Έξω από το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια
Τα όσα δραματικά εκτυλίχθηκαν έξω από το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια την περασμένη Παρασκευή αποτυπώνονται σε νέο video-ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα η «Εφημερίδα των Συντακτών».
Κάμερα κινητού τηλεφώνου καταγράφει τον 33χρονο, με επιδέσμους στο κεφάλι, να βρίσκεται πεσμένος στον πεζόδρομο και τους αστυνομικούς να του περνούν χειροπέδες.
«Βάλ’ του χειροπέδες», ακούγεται ένας από αυτούς να λέει, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί η φράση «Το χέρι, τράβα του το χέρι». Κατά τη διάρκεια του video ένας αστυνομικός αναφέρει: «Έλα γ@μ… τον αντιθεό σου…».
Τo video έχει διάρκεια 1 λεπτό και 30 δευτερόλεπτα. Όπως φαίνεται και στα πλάνα, ένας από τους αστυνομικούς έχει στο χέρι του ένα μικρό μαχαίρι, το οποίο εξετάζεται αν πρόκειται για το αιχμηρό αντικείμενο που φέρεται να κρατούσε νωρίτερα ο 33χρονος.
Παρόμοιες εικόνες είχαν δοθεί στη δημοσιότητα και την Τετάρτη. Στο video που δημοσίευσε το protothema.gr, ακούγεται ένας από τους ένστολους να φωνάζει: «Τράβα του τα πόδια πίσω».
Υπενθυμίζεται ότι ο 73χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στον ανακριτή.
Υπό κράτηση βρίσκεται και ένας 55χρονος, ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου στην περιοχή, ο οποίος έχει καταγραφεί σε video να χτυπά με κλοτσιές τον 33χρονο μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου. «Τον χτύπησα για να προστατεύσω τον εαυτό μου, την περιουσία την δική μου και του κοσμηματοπώλη» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.
Δύο δικογραφίες
Για την υπόθεση έχουν σχηματιστεί δύο δικογραφίες.
Η πρώτη αφορά στη βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη από τα χτυπήματα που δέχθηκε ο νεαρός από τον 73χρονο κοσμηματοπώλη και τον 55χρονο ιδιοκτήτη γραφείου, ενώ η δεύτερη στις συνθήκες θανάτου του 33χρονου και στο τι επέφερε τον θάνατό του.
Σε αυτήν τη δικογραφία θα συμπεριληφθούν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένεται να ολοκληρωθούν σε περίπου 20 ημέρες και θα αναδείξουν τα αίτια θανάτου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Οι δικαστές έδωσαν όνομα, τόπο βάπτισης και όρισαν διατροφή σε υπόθεση διαζευγμένων γονέων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.