- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νιαρ από χρυσάφι (video)
Η γάτα του Καρλ Λάγκερφελντ είναι πιο πλούσια από τα μοντέλα του
Ακούει στο όνομα Choupette, είναι γάτα Βιρμανίας, έχει για ιδιοκτήτη της τον διάσημο καλλιτεχνικό διευθυντή της Chanel Καρλ Λάγκερφελντ και βγάζει περισσότερα χρήματα από πολλούς από εμάς. Πρόσφατα κατέκτησε τον τίτλο της πιο πλούσιας γάτας του κόσμου με το κασέ της να εκτινάσσεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ από διαφημίσεις στις οποίες συμμετέχει.
Συγκεκριμένα, ο 82χρονος σχεδιαστής είπε ότι την επέλεξαν για να εμφανιστεί σε μία διαφήμιση για αυτοκίνητο στη Γερμανία και σε μία ακόμα για προϊόντα ομορφιάς στην Ιαπωνία, ενώ τόνισε ότι είναι «πολύ εκλεπτυσμένη και μοναδική» για να συμμετάσχει σε διαφημίσεις γατοτροφών. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Καρλ είχε δηλώσει δύο χρόνια πριν ότι είναι τόσο ερωτευμένος με το τριχωτό κατοικίδιό του που θα ήθελε να το παντρευτεί.

Ο ίδιος έχει κατα καιρούς αναφέρει ότι του αρέσει πολύ να φροντίζει το κατοικίδιό του λέγοντας πως παίρνουν μαζί το βραδινό τους στην πολυτελή έπαυλή του στο Παρίσι, ενώ κάθε βδομάδα της κάνει πεντικιούρ. Η Coupette διαθέτει δυο προσωπικές βοηθούς που ασχολούνται αποκλειστικά μαζί της. Όπως έχει αποκαλύψει ο Λάγκερφελντ «παίζουν μαζί της, πρέπει να περιποιούνται το όμορφο λευκό τρίχωμά της και τα μάτια της και να την ψυχαγωγούν. Είναι το κέντρο του κόσμου».


Πρόσφατα βρέθηκαν μαζί στη Νέα Υόρκη για την παρουσίαση της καινούργιας του συλλογής και ο Κάρλ νοίκιασε για την Choupette δωμάτιο στο ξενοδοχείο Mercer αξίας 400 δολλαρίων. Η λατρεία του για τη γάτα του είναι τόση που την παρομοιάζει ακόμα και με τη Γκρέτα Γκάρμπο. «Νομίζω ότι είναι μοναδική. Δεν είναι μόνο ότι μου κρατάει συντροφιά. Είναι απλά υπέροχη εξαιτίας της μοναδικότητάς της».
Η Choupette έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό Lucky και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το beauty brand Shu Uemura και με την Opel Corsa για το ημερολόγιό της. Επίσης διαθέτει και δικούς της λογαριασμούς στο Twitter και το Instagram. Μπορείτε να της κάνετε και poke δηλαδή.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το πρώτο μήνυμα για το νέο τηλεοπτικό κεφάλαιο
«Είδα ένα μεταφυσικό όνειρο το βράδυ πριν πεθάνει η Μάρω Κοντού», τόνισε ο ηθοποιός
Τι έκανε γνωστό η ίδια μέσα από ανάρτησή της
Τι αναφέρει ο Κυριάκος Τσολάκης
«Κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα» - Η ανακοίνωση του Ομίλου
Όσα έγραψε ο μετεωρολόγος για το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι
Επιστροφή στα παλιά τηλεοπτικά λημέρια
Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο γνωστός τραγουδιστής
Μια μικρή ιστορική αναδρομή στην καλτ πλευρά της ελληνικής τηλεόρασης που έγινε συλλογική απόλαυση
Πώς φτιάχτηκε μια συνταγή αυθεντικής ελληνικής τηλεοπτικής καλτίλας
Ο Τζέρι Σπρίνγκερ έκανε την trash TV παγκόσμιο φαινόμενο και το όνομά του συνώνυμο των οικογενειακών καβγάδων
Στις νύχτες των αισθήσεων και των παραισθήσεων, υπήρξε μία εκπομπή που δίδαξε αγνό, ελληνικό καλτ χωρίς περιορισμούς και αναχώματα
Όλοι τον θυμούνται ως «Μίστερ Μπούτια», όμως ήταν ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος που βρήκε καταφύγιο στα τηλεοπτικά στούντιο της ελληνικής καλτίλας
Από το «Το Φτυάρι» και το TV Magic στο TikTok
Η παρουσιάστρια εδώ και χρόνια γνωρίζει νέες δόξες μέσα από το YouTube και το Tik Tok και υπάρχει λόγος γι’ αυτό
Υπήρχαν εποχές που μέσα στο λουμπεναριό και την αλητεία η ελληνική τηλεόραση έγραφε ιστορία
Νέα τηλεοπτική στέγη μετά την αποχώρησή της από το OPEN
Τα μυστικά των νέων επεισοδίων - Κάποιοι κάνουν νέα αρχή, κάποιοι αλλάζουν συνήθειες
Έχει ταυτοποιηθεί ένα ακόμη άτομο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.