- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χρυσές Σφαίρες: Νέα κατηγορία βραβείων από το 2026 - Για το Καλύτερο Podcast
Τζο Ρόγκαν και άλλοι διάσημοι podcasters πιθανό να παρευρεθούν σύντομα στο «Πάρτι της Χρονιάς του Χόλιγουντ»
Από το 2026, οι Χρυσές Σφαίρες θα περιλαμβάνουν νέα κατηγορία βραβείου για το Καλύτερο Podcast, τιμώντας την επίδραση του μέσου παγκοσμίως.
Το βραβείο καλύτερου podcast έρχεται το 2026 στις Χρυσές Σφαίρες, πράγμα που σημαίνει ότι διάσημες προσωπικότητες του μέσου, όπως ο Τζο Ρόγκαν, η Άλεξ Κούπερ και η Μέγκιν Κέλι ενδέχεται σύντομα να λάβουν προσκλήσεις για το «Πάρτι της Χρονιάς του Χόλιγουντ».
Οι Χρυσές Σφαίρες, που εδώ και δεκαετίες τιμούν τις καλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές, επεκτείνονται πλέον και στον χώρο των podcasts, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο οργανισμός πίσω από τη διοργάνωση.
Η νέα κατηγορία για το Καλύτερο Podcast θα περιλαμβάνει έξι υποψηφιότητες, επιλεγμένες από τα 25 πιο πολυακουσμένα podcasts, «που είχαν σημαντικό αντίκτυπο την τελευταία χρονιά, αναδεικνύοντας τη δημιουργικότητα και επιρροή δημιουργών από όλο τον κόσμο».
Όπως αναφέρεται, τα πλήρη κριτήρια επιλεξιμότητας και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.
Ο πρώτος νικητής θα ανακοινωθεί στην 83η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, που θα μεταδοθεί από το CBS, θα είναι διαθέσιμη για streaming στο Paramount+ και θα παρουσιάσει η κωμικός Νίκι Γκλέιζερ, την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026.
Η πρόεδρος των Χρυσών Σφαιρών, Έλεν Χέενε, δήλωσε: «Καθώς ο κόσμος της ψυχαγωγίας συνεχίζει να εξελίσσεται, είμαστε ενθουσιασμένοι να αναγνωρίσουμε νέες μορφές αφήγησης. Τα podcasts έχουν αναδειχθεί σε ένα ισχυρό μέσο για τη διάδοση αφηγήσεων και τη δημιουργία κοινοτήτων πέρα από σύνορα και γενιές.
»Με το να τιμούμε επιτεύγματα σε ηχητικά και οπτικά podcasts, φιλοδοξούμε να τιμήσουμε την παραδοσιακή μας κληρονομιά, δίνοντας παράλληλα χώρο σε νέες φωνές και μορφές έκφρασης».
(Με πληροφορίες του Hollywood Reporter)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας καταδικάζει τις υπερβολές των ΜΜΕ
Σε νέα τηλεοπτική στέγη οδεύει ο δημοσιογράφος
Όλο το περιεχόμενο του athensvoice.gr, το VOICE RADIO και τα podcasts της ATHENS VOICE σε μία εφαρμογή
Πόσοι τηλεθεατές έμειναν για το show στο ημίχρονο
Οι κοινές ξέγνοιαστες στιγμές και τα χαμόγελα των δύο παικτών μετά το σοκαριστικό ατύχημα
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Τελικά, είδαμε Netflix ή ΑΙ;
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ με τα ονόματα των κριτών
Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και ενημερωτική εκπομπή
Το αφιέρωμα στις άγνωστες πτυχές της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού
«Χαιρετώ σας λοιπόν κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά σε νέα ταξίδια» - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Συντετριμμένοι οι συνεργάτες της στη σειρά
7 μήνες μετά την παραίτησή του για το «εκτός γραμμής» πρωτοσέλιδο για τις σχέσεις Φάμελλου - Τσίπρα
Τι θα δούμε στα οκτώ επεισόδια
Η ανακοίνωση για την υγεία του
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.