- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Η Αγγελική Νικολούλη δέχθηκε απειλητικό email κατά τη διάρκεια της εκπομπής της
«Αγγελική Νικολούλη θα χαθείς πριν την ώρα σου» - Πώς σχολίασε η δημοσιογράφος
«Αγγελική Νικολούλη θα χαθείς πριν την ώρα σου»: Απειλητικό email προς τη δημοσιογράφο στον αέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αγγελική Νικολούλη δέχθηκε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με απειλητικό περιεχόμενο την Παρασκευή 25 Απριλίου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» του MEGA.
Στο μήνυμα προς την Αγγελική Νικολούλη αναφερόταν ότι «θα χαθείς πριν την ώρα σου», γεγονός που μετέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής στην παρουσιάστρια.
Παρά την απειλή, η Αγγελική Νικολούλη απάντησε με χαμόγελο, δηλώνοντας: «Τι να σου πω χρυσό μου, εσύ που στέλνεις το μηνυματάκι αυτό… Να χαθώ εγώ; Εγώ συνήθως βρίσκω, δεν χάνομαι. Κι αν είναι να χαθώ, με εσένα θα χαθώ;».
«Μην δίνετε σημασία», σχολίασε η Αγγελική Νικολούλη και συνέχισε την εκπομπή.
Σημειώνεται ότι το «Φως στο Τούνελ» έχοντας στο τιμόνι την Αγγελική Νικολούλη αποτελεί την μακροβιότερη εκπομπή έρευνας στην ελληνική τηλεόραση.
Στο πλαίσιο του δύσκολου έργου της ερευνητικής δημοσιογραφίας, έχει συμβάλει αποτελεσματικά στην εξιχνίαση 27 δολοφονιών και στον εντοπισμό περισσότερων από 1.840 ανθρώπων.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.