- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαίρη Βιδάλη για το θάνατο το γιου της: Τα μάτια μου δεν είναι έτοιμα να κλάψουν, κλαίνε
«Αυτή η πληγή δεν γιατρεύεται ποτέ» είπε η ηθοποιός
Μαίρη Βιδάλη για το θάνατο το γιου της: Τα μάτια μου δεν είναι έτοιμα να κλάψουν, κλαίνε - «Αυτή η πληγή δεν γιατρεύεται ποτέ» είπε η ηθοποιός
Συγκινημένη, η Μαίρη Βιδάλη μίλησε για τον θάνατο του γιου της, Κάρολου Βιδάλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιανουαρίου, σε ηλικία 34 ετών, μετά από τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο, τα τελευταία δύο χρόνια.
Όπως δήλωσε η Μαίρη Βιδάλη για την απουσία και τον θάνατο: «Από παιδί είχα νιώσει την απώλεια, με την έννοια της απουσίας, γιατί ο πατέρας μου ήταν πλοίαρχος στο εμπορικό ναυτικό και έλειπε δύο και τρία χρόνια. Αυτό το γεγονός για ένα παιδί είναι τραύμα. Υπάρχουν κι άλλες απουσίες στη ζωή μου. Έχουν περάσει και 20 χρόνια που δεν μιλάω σε πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο – μάλλον δεν μου μιλάει – από μία παρεξήγηση δική του. Αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλη απώλεια.
»Πολλά χρόνια περίμενα να μου δοθεί η ευκαιρία να πω συγγνώμη σε έναν άνθρωπο, να ξαναβρεθούμε και να του πω συγγνώμη, γιατί του είχα φερθεί κάποια στιγμή άσχημα χωρίς να φταίει και ευτυχώς μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία και αισθάνομαι πάρα πολύ ευτυχισμένη γι’ αυτό. Θέλω να πω ότι αυτές οι απώλειες και οι απουσίες… Λένε ότι ο ζωντανός χωρισμός δεν έχει παρηγοριά, αλλά έχει, γιατί έχει την ελπίδα ότι κάποτε αυτό θα τελειώσει και θα έρθεις ξανά κοντά με αυτό τον άνθρωπο και υπάρχει το αύριο. Στον θάνατο δεν υπάρχει το αύριο. Το μόνο που με σώζει είναι ότι εγώ πιστεύω στην αθανασία της ψυχής».
«Αισθάνομαι στην αγκαλιά μου και τα τρία μου παιδιά, δεν έχει αλλάξει τίποτα, κάποια στιγμή ίσως συναντηθούμε, ίσως. Τώρα τα αισθάνομαι και τα τρία στην αγκαλιά μου, και θα τα νιώθω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου», είπε η Μαίρη Βιδάλη και δάκρυσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.