- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Στα 14 μου είχα λευχαιμία: Η εξομολόγηση παίκτριας του The Voice
«Δεν κατάφερα να ζήσω τα παιδικά μου χρόνια» είπε η 21χρονη Ελένη Μανουκιάν
Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η 21χρονη Ελένη Μανουκιάν, η νεαρή τραγουδίστρια που διαγωνίστηκε στο The Voice.
Η 21χρονη παίκτρια του The Voice θέλησε να μιλήσει για το πώς μπήκε στη ζωή της η μουσική, αλλά και τι σημαίνει για εκείνη το τραγούδι, αποκαλύπτοντας ότι στα 14 της χρόνια διαγνώστηκε με λευχαιμία.
«Στα 14 μου πέρασα από ένα πρόβλημα υγείας, είχα λευχαιμία. Δεν κατάφερα να ζήσω τα παιδικά μου χρόνια και ο μόνος τρόπος να ξεφύγω από αυτό ήταν το τραγούδι. Όλο αυτό μου στέρησε κατά κάποιο τρόπο τα παιδικά μου χρόνια και κάποιες επιθυμίες και όνειρα που δεν μπορούσα τότε να πραγματοποιήσω. Μέσα από αυτό έχω βγει σίγουρα πιο δυνατή και με περισσότερη αυτοπεποίθηση», εξομολογήθηκε η Ελένη Μανουκιάν.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.