- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τόνια Σωτηροπούλου: Με πλήγωσε η κριτική που δέχτηκα για τo «Τζέιμς Μποντ»
Η ηθοποιός έκανε ένα σύντομο πέρασμα από το «Skyfall»
Τόνια Σωτηροπούλου: Με πλήγωσε η κριτική που δέχτηκα για την ταινία του Τζέιμς Μποντ
Η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου τοποθετήθηκε για την κριτική που είχε δεχτεί για τη συμμετοχή της στην ταινία του Τζέιμς Μποντ «Skyfall» του 2012.
Η Τόνια Σωτηροπούλου εξομολογήθηκε ότι πληγώθηκε από τις κριτικές, ενώ τόνισε ότι η εμπειρία αυτή τη σκληραγώγησε γιατί την έκανε να καταλάβει ότι δεν υπάρχει πάντα καλή πρόθεση.
«Με είχε πληγώσει η κριτική που μου είχε γίνει για την ταινία του Τζέιμς Μποντ γιατί ήταν κάτι για το οποίο δεν έφερα εγώ ευθύνη. Επίσης, δεν μπορείς κάτι που είναι καταπληκτικό και σπάνιο, όπως το να παίξει ο οποιοσδήποτε σε μια ταινία Μποντ και κυρίως όταν είναι ένα παιδί, γιατί παιδί ήμουν, 23 ετών, να το αντιμετωπίζεις ως κάτι λάθος, λες και εξαρτάται από εμένα αν θα είμαι κάπου πρωταγωνίστρια», ανέφερε.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τότε με πλήγωνε αυτό γιατί, ήμουν ένα παιδί και με πολλή χαρά έκανα αυτό. Είχα την τύχη να το κάνω αυτό. Όλοι πιστεύουν ότι ένας άνθρωπος δεν υπάρχει, και τελικά υπάρχει μέχρι να τον δεις κάπου, ότι εγώ κοιμόμουν 23 χρόνια και ξαφνικά με ξυπνήσανε και μου είπαν “παίξε στον Μποντ”. Έχει τεράστια προσπάθεια από πίσω η καριέρα και η δουλειά κάθε ανθρώπου να φτάσει οπουδήποτε».
Η Τόνια Σωτηροπούλου εξήγησε πως όλη αυτή η εμπειρία την έκανε πιο δυνατή: «Χαίρομαι πάρα πολύ που πέρασα από όλο αυτό τόσο μικρή γιατί με σκληραγώγησε. Με γείωσε, με έφερε σε μια πραγματικότητα. Ουσιαστικά καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει πάντα καλή πρόθεση απέναντι στο οτιδήποτε, και φυσικά με έκανε να γράφω και πράγματα, να μην ασχολούμαι και να κοιτάζω τη δουλειά μου από την στιγμή που δεν ενοχλώ κάποιον».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.