- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Γιώργος Καπουτζίδης: «Έχει δηλαδή κι άλλους γκέι ο χώρος; Νόμιζα ότι είμαστε μόνο εγώ και ο Φώτης Σεργουλόπουλος»
Τι είπε για το coming out στον χώρο των ηθοποιών
Γιώργος Καπουτζίδης: Τι είπε για τους γκέι στον χώρο της showbiz - Η ατάκα του για τον Φώτη Σεργουλόπουλο
Για τη σεξουαλικότητά του αλλά και την κατάσταση των ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης.
Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε συνέντευξη στη διακδικτυακή εκπομπή, όπου αρχικά αναφέρθηκε στην πορεία του προς την αποδοχή της σεξουαλικότητάς του, δηλώνοντας:
«Ο πρώτος έρωτας με αγόρι ήρθε στα 22, αλλά δεν μπόρεσε να ευδοκιμήσει. Εκεί νομίζω ότι ήταν σαν να αποδέχτηκα τη σεξουαλικότητά μου. Στους γονείς μου μίλησα και ήταν μία δύσκολη διαδικασία, και δεν θα ξεχάσω την ημέρα που βγήκα έξω στην πόλη και ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα το ξημέρωμα, σαν να ήταν τα χρώματα διαφορετικά. Αγαπώ πολύ τους γονείς μου γιατί μου το έκαναν εύκολο, ενώ για τους ίδιους δεν ήταν».
Στη συνέχεια, επεσήμανε κάποιες από τις επαγγελματικές δυσκολές που συνάντησε αναφέροντας χαρακτηριστικά την πρώτη του εμπειρία στο «The Voice». «Ο πρώτος χρόνος στο The Voice ήταν πάρα πολύ δύσκολος, γιατί δεν τους άρεσα. Ούτε στους Τούρκους, ούτε στους Ολλανδούς. Ξεκίνησαν να αλλάζουν γνώμη, όταν ξεκίνησαν τα live».
«Με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ακούστηκε πολύς κακοποιητικός λόγος κι εδώ πρέπει να το δούμε το πράγμα πολύ σοβαρά, ακόμα κι αν χρειαστεί να δούμε το πράγμα νομικά. Πρέπει να γίνουν θεσμικά πράγματα, γιατί είναι φοβερά προσβλητικό. Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει ό,τι προσβλητικό θέλει. Είναι λάθος. Γιατί αν το αφήσουμε ελεύθερο στην τηλεόραση, θα είναι ελεύθερο στην κοινωνία και στο σπίτι. Θα έχουμε ξυλοδαρμούς, οπότε όλα αυτά είναι αλληλένδετα», επεσήμανε για τον κακοποιητικό λόγο κατά των ομόφυλων ζευγαριών και κατέληξε για το θέμα του coming out στον χώρο των ηθοποιών:
«Έχει κι άλλους γκέι ο χώρος; Εγώ νόμιζα ότι είμαστε μόνο εγώ και ο Φώτης (Σεργουλόπουλος). Καμιά φορά το σκέφτομαι και στενοχωριέμαι, και πίστευα ότι αν βγω να μιλήσω, θα βγούνε κι άλλοι κι αυτό δεν έγινε. Φοβούνται, ξέρουνε και νομίζω ότι έχουν δίκιο, ότι αν το κάνουν θα έχουν θέμα στη δουλειά τους. Ένας που είναι ζεν πρεμιέ για παράδειγμα, αν κάνει coming out, δε ξέρω αν θα τον ξαναπάρουν σε ρόλο»
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.