- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαρία Μπακοδήμου: Η αντίδρασή της για τον γάμο του Φώτη Σεργουλόπουλου
Οι δυο πρώην συνεργάτες έχουν χρόνια να μιλήσουν
Μαρία Μπακοδήμου: Η αντίδρασή της για τον γάμο του Φώτη Σεργουλόπουλου
H Μαρία Μπακοδήμου δέχθηκε ερώτηση για τον πρόσφατο γάμο του Φώτη Σεργουλόπουλου επί σειρά ετών συμπαρουσιαστή της σε τηλεοπτικές εκπομπές.
Όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής ζήτησε από την Μαρία Μπακοδήμου να δώσει μία ευχή στον πρώην συνεργάτη της, Φώτη Σεργουλόπουλο για τον πρόσφατο γάμο του, με την ίδια να λέει: «Να είναι όλοι καλά».
Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγινε γνωστό προ ολίγων ημερών, ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό του, Βαγγέλη Γερασίμου, στο δημαρχείο Αθηνών, με τον γάμο να τελείται από τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα.
Τι είχαν δηλώσει οι δυο πρώην συνεργάτες
Μιλώντας στο περιοδικό Hello! προ ετών, ο παρουσιαστής και ηθοποιός είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων και στο τηλεοπτικό του διαζύγιο από την Μαρία Μπακοδήμου.
«Η Μαρία ήταν ένα σημαντικό –ίσως το πιο σημαντικό– και μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, ένα κομμάτι που σέβομαι και σκέφτομαι με πολύ μεγάλη αγάπη. Είπα προηγουμένως ότι κάνω οικογένειες, και η Μαρία ήταν οικογένειά μου. Ρήξεις γίνονται σε κάθε οικογένεια. Με τη Μαρία βρεθήκαμε τηλεοπτικά, στην ίδια δουλειά, για είκοσι χρόνια, αλλά είχαμε και τριάντα χρόνια κοινής ζωής, το οποίο με έχει χαρακτηρίσει. Δεν είναι κάτι που δεν αποδέχομαι ή θέλω να ξεχάσω...Όντως, δεν βρισκόμαστε τα τελευταία χρόνια, κι αυτό το αποκάλυψε η ίδια όταν τη ρώτησαν αν γνώριζε ότι θα κάνω εκπομπή και απάντησε: "Κάτι έχω ακούσει. Δεν έχουμε μιλήσει". Ήταν δική της απόφαση να το κοινοποιήσει και το σέβομαι. Όμως εγώ δεν έχω μάθει να μιλώ και να εξηγώ τις προσωπικές μου σχέσεις. Έχω πάρει πολλά διαζύγια στη ζωή μου, κι ένα από αυτά ήταν κι αυτό. Δεν θα πω το λόγο, είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν χρειάζεται να το κοινοποιήσω» ελέγε τότε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.
Η Μαρία Μπακοδήμου είχε και αυτή αναφερθεί στη μακρόχρονη συνεργασία της και στο αν αναπολεί κάτι από τις στιγμές που έζησαν μαζί κατά το παρελθόν.
«Νοσταλγία δεν νιώθω γενικότερα. Κάθε μέρα που ζούμε είναι μια καινούργια μέρα που μας φέρνει καινούργια πράγματα. Η νοσταλγία είναι ένα συναίσθημα που μας κρατά πίσω. Το τώρα είναι που υπάρχει και το τώρα προσφέρει χιλιάδες πιθανότητες να ζήσουμε πολύ όμορφες και δημιουργικές καταστάσεις» είπε αρχικά για τη συνεργασία της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.
Στη συνέχεια της συνέντευξης που είχε δώσει στο Hello! η παρουσιάστρια απάντησε στο, αν μπορούν η φιλία και η επαγγελματική σχέση να διατηρηθούν στο χρόνο: «Φυσικά! Το θέμα είναι ωστόσο πως θα διατηρηθούν. Από την άλλη, τίποτα δεν κρατά για πάντα. Για παράδειγμα, παντρεύεσαι και νομίζεις ότι θα είστε για πάντα μαζί. Όμως αλλάζεις εσύ, αλλάζει και ο άλλος. Σημασία έχει οι αποχωρισμοί και τα κλεισίματα των κύκλων να γίνονται ωραία και να συνειδητοποιείς γιατί ο καθένας παίρνει άλλο δρόμο».
«Για να έχεις καλές σχέσεις με τους άλλους, πρέπει να έχεις και με τον εαυτό σου. Κι αν αυτό είναι δύσκολο, φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να τα βρεις με τους άλλους».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Τα ΜΜΕ δεν ξέρουν πού να σταματάνε, το γνωρίζουμε αυτό, όμως πόσα κακοποιητικά λάθη να αντέξουν οι ογκολογικοί ασθενείς και οι οικογένειές τους...
Προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι επειδή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, ή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς επειδή προβάλλονται;
Η εμφάνιση του Κώστα Δόξα που προκάλεσε αίσθηση
Ο σταθμός του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα
Ο Αμερικανός πρόεδρος πανηγυρίζει για την αυλαία του The Late Show
Οι δύο δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών διεκδικώντας δικαίωση μετά την απομάκρυνσή τους
Ο έμπειρος δημοσιογράφος ανέλαβε ηγετική θέση στον τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού
Η ηθοποιός μίλησε για τη διαδρομή της στο θέατρο στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου
Συνομιλίες για την επικαιρότητα, τη μνήμη και τον τρόπο που δίνουμε νόημα στα γεγονότα
Ο διάσημος κωμικός και σφοδρός επικριτής του Τραμπ αποχαιρετά απόψε το τηλεοπτικό κοινό του CBS
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.