- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαρία Μπακοδήμου: Η αντίδρασή της για τον γάμο του Φώτη Σεργουλόπουλου
Οι δυο πρώην συνεργάτες έχουν χρόνια να μιλήσουν
Μαρία Μπακοδήμου: Η αντίδρασή της για τον γάμο του Φώτη Σεργουλόπουλου
H Μαρία Μπακοδήμου δέχθηκε ερώτηση για τον πρόσφατο γάμο του Φώτη Σεργουλόπουλου επί σειρά ετών συμπαρουσιαστή της σε τηλεοπτικές εκπομπές.
Όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής ζήτησε από την Μαρία Μπακοδήμου να δώσει μία ευχή στον πρώην συνεργάτη της, Φώτη Σεργουλόπουλο για τον πρόσφατο γάμο του, με την ίδια να λέει: «Να είναι όλοι καλά».
Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγινε γνωστό προ ολίγων ημερών, ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό του, Βαγγέλη Γερασίμου, στο δημαρχείο Αθηνών, με τον γάμο να τελείται από τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα.
Τι είχαν δηλώσει οι δυο πρώην συνεργάτες
Μιλώντας στο περιοδικό Hello! προ ετών, ο παρουσιαστής και ηθοποιός είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων και στο τηλεοπτικό του διαζύγιο από την Μαρία Μπακοδήμου.
«Η Μαρία ήταν ένα σημαντικό –ίσως το πιο σημαντικό– και μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, ένα κομμάτι που σέβομαι και σκέφτομαι με πολύ μεγάλη αγάπη. Είπα προηγουμένως ότι κάνω οικογένειες, και η Μαρία ήταν οικογένειά μου. Ρήξεις γίνονται σε κάθε οικογένεια. Με τη Μαρία βρεθήκαμε τηλεοπτικά, στην ίδια δουλειά, για είκοσι χρόνια, αλλά είχαμε και τριάντα χρόνια κοινής ζωής, το οποίο με έχει χαρακτηρίσει. Δεν είναι κάτι που δεν αποδέχομαι ή θέλω να ξεχάσω...Όντως, δεν βρισκόμαστε τα τελευταία χρόνια, κι αυτό το αποκάλυψε η ίδια όταν τη ρώτησαν αν γνώριζε ότι θα κάνω εκπομπή και απάντησε: "Κάτι έχω ακούσει. Δεν έχουμε μιλήσει". Ήταν δική της απόφαση να το κοινοποιήσει και το σέβομαι. Όμως εγώ δεν έχω μάθει να μιλώ και να εξηγώ τις προσωπικές μου σχέσεις. Έχω πάρει πολλά διαζύγια στη ζωή μου, κι ένα από αυτά ήταν κι αυτό. Δεν θα πω το λόγο, είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν χρειάζεται να το κοινοποιήσω» ελέγε τότε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.
Η Μαρία Μπακοδήμου είχε και αυτή αναφερθεί στη μακρόχρονη συνεργασία της και στο αν αναπολεί κάτι από τις στιγμές που έζησαν μαζί κατά το παρελθόν.
«Νοσταλγία δεν νιώθω γενικότερα. Κάθε μέρα που ζούμε είναι μια καινούργια μέρα που μας φέρνει καινούργια πράγματα. Η νοσταλγία είναι ένα συναίσθημα που μας κρατά πίσω. Το τώρα είναι που υπάρχει και το τώρα προσφέρει χιλιάδες πιθανότητες να ζήσουμε πολύ όμορφες και δημιουργικές καταστάσεις» είπε αρχικά για τη συνεργασία της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.
Στη συνέχεια της συνέντευξης που είχε δώσει στο Hello! η παρουσιάστρια απάντησε στο, αν μπορούν η φιλία και η επαγγελματική σχέση να διατηρηθούν στο χρόνο: «Φυσικά! Το θέμα είναι ωστόσο πως θα διατηρηθούν. Από την άλλη, τίποτα δεν κρατά για πάντα. Για παράδειγμα, παντρεύεσαι και νομίζεις ότι θα είστε για πάντα μαζί. Όμως αλλάζεις εσύ, αλλάζει και ο άλλος. Σημασία έχει οι αποχωρισμοί και τα κλεισίματα των κύκλων να γίνονται ωραία και να συνειδητοποιείς γιατί ο καθένας παίρνει άλλο δρόμο».
«Για να έχεις καλές σχέσεις με τους άλλους, πρέπει να έχεις και με τον εαυτό σου. Κι αν αυτό είναι δύσκολο, φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να τα βρεις με τους άλλους».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Η περίπτωση του BBC, η ακραία πόλωση των ΜΜΕ και η δημοσιογραφική αντικειμενικότητα στα σκουπίδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.