- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός!»: Η νέα δήλωση της Βάνας Μπάρμπα για την καταγγελία ότι διέσπειρε τον κορωνοϊό σε νοσοκομείο
«Έχουμε σοβαρά προβλήματα όλοι μας και θα καθόμαστε να σκεφτούμε ποιος κόλλησε ποιον;» τονίζει η ηθοποιός
Βάνα Μπάρμπα: Νέα δήλωση για την καταγγελία ότι διέσπειρε τον κορωνοϊό - «Είναι ντροπή!» λέει η ηθοποιός
Η Βάνα Μπάρμπα προχώρησε σε νέες δηλώσεις μετά την καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ ότι «πασίγνωστη ηθοποιός» διέσπειρε τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Μεταξά».
Σε νέα δήλωσή της στην εφημερίδα ONtime, η Βάνα Μπάρμπα υποστήριξε ότι βγήκε θετική στον κορωνοϊό, τρεις μέρες μετά από τη μέρα που πήγε στο νοσοκομείο.
«Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός! Έχουμε σοβαρά προβλήματα όλοι μας και θα καθόμαστε να σκεφτούμε ποιος κόλλησε ποιον; Ας είμαστε σοβαροί, έλεος. Το πιο σοβαρό απ’ όλα είναι ότι μόλις βγει μια πληροφορία, και ανακριβής και αναληθής να είναι, ο κόσμος θεωρεί ό,τι συμβαίνει, ότι έχει γίνει. Αυτό είναι τραγικό. Εγώ βγήκα με Covid μετά τις τρεις μέρες που είχα πάει την πρώτη μου επίσκεψη στο νοσοκομείο. Πώς ξέρουμε ποιος κόλλησε ποιον; Μπορεί να ξέρει κανείς από πού κολλάει Covid;», δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα.
Βάνα Μπάρμπα: Τι καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, τι απαντά ο ίδιος
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, υποστήριξε σε δηλώσεις του την Τετάρτη (24.7) στο Mega ότι ο διοικητής μεγάλου νοσοκομείου της Αττικής περιέφερε γνωστή ηθοποιό (όπως αποκαλύφθηκε αργότερα εννοούσε τη Βάνα Μπάρμπα) σε όλες τις κλινικές του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύονται ανοσοκατεσταλμένοι ασθενείς, τη στιγμή που εκείνη ήταν θετική στον κορωνοϊό. Μάλιστα, ο κ. Γιαννάκος συμπλήρωσε ότι αφού έγινε η διασπορά στο νοσοκομείο και η μετάδοση του κορωνοϊού σε αριθμό ασθενών, ο διοικητής διαφήμιζε τα μέτρα για την πρόληψη μετάδοσης του ιού ως ο πρώτος διοικητής νοσοκομείου που τα πήρε.
Μιλώντας στο Star, η Βάνα Μπάρμπα έδωσε τη δική της απάντηση: «Ήμασταν με τις μάσκες και μετά από 2-3 μέρες που προσπάθησα να κάνω άλλο ένα ραντεβού για προσωπικές εξετάσεις είχα βγει ήδη θετική στον κορωνοϊό. Θα μπορούσα κι εγώ να έχω κολλήσει στο νοσοκομείο. Άρα πώς μπορεί να κατηγορούμαι εγώ που παντού είχαμε μάσκα, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μας έχει δει, στο Ογκολογικό, θα ήταν τόσο ανήθικο για μας».
Σε άλλο σημείο της δήλωσής της, η Βάνα Μπάρμπα πρόσθεσε: «Παρακαλώ θα ήθελα να με αφήσουν έξω από τις κόντρες. Ποιος κόλλησε ποιον κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Βγάλαμε τη μάσκα την ώρα που ήμασταν οι δυο μας στο γραφείο του διοικητή και βγάλαμε μια προσωπική φωτογραφία».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Τα ΜΜΕ δεν ξέρουν πού να σταματάνε, το γνωρίζουμε αυτό, όμως πόσα κακοποιητικά λάθη να αντέξουν οι ογκολογικοί ασθενείς και οι οικογένειές τους...
Προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι επειδή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, ή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς επειδή προβάλλονται;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.