- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στεφανία Γουλιώτη: Δεν μου έκανε όλες τις χάρες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης
«Ήθελα να τα σπάσω όλα εκεί μέσα», παραδέχθηκε
Στεφανία Γουλιώτη: Αποκάλυψε πως δεν της έκανε όλες τις χάρες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης - «Ήθελα να τα σπάσω όλα εκεί μέσα», παραδέχθηκε
Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το Maestro.
Η Στεφανία Γουλιώτη αρχικά, αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής.
«Έπαιζα θέατρο από πολύ μικρή. Κάποια στιγμή σταμάτησα για να δώσω πανελλήνιες. Αλλά ήμουν τυχερή από πολύ μικρή να παίζω σε ρόλους δύσκολους. Στον θίασο του σχολείου, αλλά και κατευθείαν σε μεγάλα πράγματα. Κάποια στιγμή, το 2007 έκανα την Ηλέκτρα που ήταν το πρώτο μου μεγάλο βήμα στην Επίδαυρο. Είχε τρομερές απαιτήσεις και ένας φίλους μου μού λέει "το έχεις ξανακάνει". Και λέω "ρε φίλε, όντως το έχω ξανακάνει στα 16 μου". Με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου ότι υπήρχε η παιδεία αυτή», είπε χαρακτηριστικά.
«Νιώθεις εκείνη τη στιγμή γιατί στο γύρισμα είναι one take, δεν μπορώ να κάνω πολλή πρόβα τη γέννα στον δρόμο. Νιώθεις έναν εγκλωβισμό του επείγοντος. Θα αδικήσω όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει τον πόνο αν δεν είμαι 100% εκεί. Ήταν ένα 8ωρο γύρισμα. Μας άκουγαν που φώναζα και φώναξαν το 100. Είχε πλάκα. Θυμάμαι να τελειώνω το γύρισμα χωρίς φωνή. Δεν έχει ξανασυμβεί να κλείσει έτσι η φωνή», για τη σκηνή της γέννας στο Maestro.
Στεφανία Γουλιώτη: Ήθελα να τα σπάσω όλα
«Δεν έχεις χρόνο στο γύρισμα. Νιώθεις ότι πρέπει να ειπωθούν όλα. Η σκηνή του πατέρα, είχα την τύχη να γράψει ωραία πράγματα ο Χριστόφορος για μένα. Γράφει για τους ηθοποιούς. Δεν παίρνω στα χέρια μου ένα ψυχρό σενάριο, έχουμε συζητήσει πριν. Βρήκα πολλά κοινά στοιχεία. Όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα θέματά μας, εκεί αν δεν τυλίξεις κάτι προσωπικό, θα μείνει μια στείρα απομίμησης. Βγάζεις τον θυμό σου εκείνη την ώρα. Δεν μου έκανε όλες τις χάρες ο Χριστόφορος, ήθελα να τα σπάσω όλα εκεί μέσα. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας δικής μου. Ενέργεια που δεν έφτανε με τα λόγια. Η Αλεξάνδρα είναι εγκλωβισμένη στα πρέπει και φτάνει σε ένα σημείο να πάει στην ψυχοθεραπεία και να ανοίγει τα θέματά της», σημείωσε για τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη η Στεφανία Γουλιώτη.
Κλείνοντας, η ηθοποιός μίλησε και για τις σχέσεις, αλλά και τον ρόλο που παίζει σε αυτές η ψυχοθεραπεία. «Θεωρώ ότι είναι απαραίτητη η μονογαμία για να δουλέψει μια σχέση. Η παραδοχή είναι ωραίο πράγμα. Πληγώνει λιγότερο από το να κρατάς σε σύμβαση κάτι και μέσα σου να βράζεις. Έχω κάνει άπειρα πράγματα στη ζωή μου, επειδή "έπρεπε". Χρειάζεται η ψυχοθεραπεία για να ανοίξεις. Στις οικογένειές μας παίρνουμε ρόλους συνήθως. Μπορεί να πάρεις τον ρόλο του θύματος για να πάρεις την προσοχή από τους άλλους. Δεν είναι καλό να βλέπεις τι στερείσαι βρε αδερφέ; Δεν θα ήθελα να παίρνουμε τους εαυτούς μας σοβαρά. Αρχίζει η ίδια η ζωή να είχνει ότι δεν είναι σοβαρά τα πράγματα», είπε κλείνοντας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η παρουσιάστρια αποχώρησε αιφνιδιαστικά από το κανάλι προ μηνών
Μετά την πρώτη εμφάνιση της δημοσιογράφου στο δελτίο ειδήσεων του Ant1
Θα κινηθεί νομικά κατά των αναρτήσεων που τη δείχνουν χωρίς μαλλιά
To νέο κεφάλαιο μετά την πολυσυζητημένη αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ
Ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει τι συνέβη με την πρόταση συνεργασίας σε νέα τηλεοπτική σειρά
Την ηθοποιό τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Άγιος Έρωτας»
«Έλεγα στον φίλο μου τον Μάνο, “Αδερφέ, σε παρακαλώ, βρες ένα τηλέφωνο, θέλω να πω τα τελευταία μου λόγια στη μαμά μου“»
Η εταιρεία παραγωγής διαψεύδει κατηγορηματικά όσα έχουν δημοσιευτεί
Backstage εικόνες από τα γυρίσματα του τρέιλερ
Το ποσό που αξιώνει μετά τον ακρωτηριασμό του
Πότε επιστρέφει στο πόστο του και γιατί έγινε λόγος για κρίση στην εκπομπή
Το πρώτο μήνυμα για το νέο τηλεοπτικό κεφάλαιο
«Είδα ένα μεταφυσικό όνειρο το βράδυ πριν πεθάνει η Μάρω Κοντού», τόνισε ο ηθοποιός
Τι έκανε γνωστό η ίδια μέσα από ανάρτησή της
Τι αναφέρει ο Κυριάκος Τσολάκης
«Κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα» - Η ανακοίνωση του Ομίλου
Όσα έγραψε ο μετεωρολόγος για το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι
Επιστροφή στα παλιά τηλεοπτικά λημέρια
Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο γνωστός τραγουδιστής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.