- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Βερύκιος: Τον Δημήτρη Παπανώτα δεν τον πήρε τηλέφωνο ο Κασσελάκης, ενώ τον Πανόπουλο τον πήρε
Η συμβουλή που είχε δώσει στον συνάδελφο του
Δήμος Βερύκιος: Η συμβουλή που έδωσε στον Δημήτρη Παπανώτα για τον Στέφανο Κασσελάκη
Ο Δήμος Βερύκιος τοποθετήθηκε για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμώντας ότι δεν «τον ήθελαν από το κόμμα».
Βερύκιος: Δημήτρη μου δεν σε θέλουν
«Εγώ στενοχωριέμαι. Κατ’ αρχάς γνωρίζετε το παρασκήνιο όλοι σας γιατί έχω ένα καλό κακό, δεν κρατώ το στόμα μου κλειστό και τους ανθρώπους που αγαπώ, όπως τον Δημήτρη για παράδειγμα και εσάς όλους, σας προειδοποιώ. Μήνες πριν είχα την άποψη εκφρασμένη στον ίδιο και σε εσάς στην ομήγυρη. Του έλεγα: Δημήτρη μου δεν σε θέλουν και δεν μας θέλουν, κάτσε στα αυγά σου και κάνε τη δουλειά σου. Είναι λογικό, ανθρώπινο, ρομαντικό και το καταλαβαίνω και επέλεξε να το κάνει» δήλωσε ο Δήμος Βερύκιος.
«Η πολιτική και η εμπλοκή σε αυτήν δεν είναι εύκολη υπόθεση και τα νερά είναι αχαρτογράφητα και οι ύφαλοι πολλοί. Επομένως, υπάρχει κίνδυνος ανά πάσα στιγμή να προσκρούσεις. Στο υπάρχον πολιτικό σύστημα το 30% είναι προσκήνιο και το 70% παρασκήνιο. Για έναν που θέλει να μπει στην πολιτική, αν δεν ξέρει να κινείται στο παρασκήνιο, καλύτερο θα ήταν να το αφήσει και ούτε καν να το αποτολμήσει. Του έλεγα Δημητράκη με αγάπη γιατί δεν ξέρει από πολιτικό παρασκήνιο και δεν έχει μπει στο τριπάκι να αφιερώσει χρόνο και εργατοώρες… Τον Δημήτρη Παπανώτα δεν τον πήρε τηλέφωνο ο Κασσελάκης, ενώ τον Δημήτρη Πανόπουλο τον πήρε. Αυτή είναι η διαφορά. Δεν του έδειξε συμπάθεια» σχολίασε ο Δήμος Βερύκιος.
Δημήτρης Παπανώτας: Ανήθικο που με απέπεμψαν ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ
Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποπομπή του από τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας, μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε «ανήθικο ότι με απέπεμψαν ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ» προσθέτοντας ότι «αυτοί που υπερασπιζόμουν δημόσια μου έσκαβαν τον λάκκο».
Μεταξύ των όσων δήλωσε ο δημοσιογράφος, άφησε αιχμές για το κόμμα της Κουμουνδούρου και για ορισμένα στελέχη ενώ ανέφερε πως έχει λάβει χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης μετά τις χθεσινές εξελίξεις.
«Εγώ μπήκα σε αυτό το παιχνίδι μόνος μου ως ιδεαλιστής της αριστεράς, ως ευρωπαίος αριστερός που βλέπει ένα κίνδυνο για την Ευρώπη. Μόνος μου μπήκα, μόνος μου έκανα τον αγώνα που έκανα, μόνος είδα τη στηριξη του κοινού, δεν δέχθηκα συγχαρητήρια από κάνενα για την επίδοσή μου στις εσωκομματικές εκλογές και μάλιστα εξέφρασε σε κομματικά στελέχη την έκπληξη που χάρηκα μόνος μου το αποτέλεσμα και δεν είδα ποτέ τον πρόεδρο
»Δεν θα μιλήσω για την ουσία της πολιτικής και αν παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα της αριστεράς που εγώ πίστευα, τους εύχομαι καλή επιτυχία και ούτε με τον κ. Κασσελάκη έχω πρόβλημα, ας βάλει αυτούς που θέλει και ας πετάξει αυτούς που θέλει.
»Αυτοί που υπερασπιζόμουν δημόσια μου έσκαβαν τον λάκκο και με έναν τρόπο απαράδεκτο. Δεν είμαι χθεσινός εκτίθεμαι 37 χρόνια καθημερινά, τις απόψεις μου τις έχω καταθέσει η ιστορία μου είναι εκεί, στις πολιτικές ομιλίες δεν βρέθηκε κάτι μεμπτό, βρήκαν μια δήλωση στο χρονοντούλαπο για να με χτυπήσουν».
Όσον αφορά το παρασκήνιο της αποπομής του ο Δημήτρης Παπανώτας είπε «όταν μίλησα μαζί σου (σ.σ. με την Σταματίνα Τσιμτσιλή) και σου είπα ότι είμαι έτοιμος να φύγω, μίλησα και με τα κομματικά στελέχη και τους είπα αν δεν έχετε τα κότσια να δεχθείτε τις επιθέσει που θα δεχθώ, αφήστε με να παραιτηθώ. Δεν μου αρέσει με που με απέπεμψαν ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ είναι ανήθικο» για να κλείσει τη συνέντευξή του με το αιχμηρό σχόλιο «οι βεδουίνοι της πολιτικής με φάγανε, καλή χώνεψη».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Η περίπτωση του BBC, η ακραία πόλωση των ΜΜΕ και η δημοσιογραφική αντικειμενικότητα στα σκουπίδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.