- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Νάσος Παπαργυρόπουλος: Δεν ξέρω αν με ψηφίσει ο πατέρας μου
O γιος του γνωστού ιδιοκτήτη κέντρων διασκέδασης είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ
Νάσος Παπαργυρόπουλος: Δεν ξέρω αν με ψηφίσει ο πατέρας μου
Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος o οποίος ήρθε πρώτος σε ψήφους στην Στερεά Ελλάδα στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και θα είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής, αποκάλυψε τι του είπε ο πατέρας του, Αργύρης Παπαργυρόπουλος.
«Εγώ δεν κατεβαίνω ως διάσημος ή lifestyle, καθότι δεν είναι τίτλος αυτός. Εγώ κατεβαίνω ως επιχειρηματίας. Ο κόσμος θα κρίνει ποιος είναι ο καταλληλότερος να πάει στην Ευρωβουλή. Όλοι μας έχουμε πλέον μια δυσφορία στους επαγγελματίες πολιτικούς. Είναι πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να αλλάξουν. Ο πατέρας μου, μόλις έμαθε τα αποτελέσματα μού είπε συγχαρητήρια και πως από εδώ και πέρα αρχίζει η μεγάλη μάχη. Δεν ξέρω αν θα με ψηφίσει, ελπίζω να με ψηφίσει. Από εκεί και πέρα και αυτός έχει κάποια άλλα πολιτικά πιστεύω. Το θέμα δεν είναι να σε ψηφίσουν επειδή έχεις δεσμούς συγγένειας, αλλά επειδή πιστεύουν ότι θέλεις να φέρεις μια αλλαγή και μπορείς, ενώ δεν είσαι πολιτικός, να είσαι αυθεντικός» είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.
Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Ο γιος μου δεν μου είπε ότι θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ»
«Δεν μου το είπε ο Νάσος ότι θα βάλει υποψηφιότητα. Με πήρε ένας φίλος μου και με ρώτησε αν ο γιος μου βάζει υποψηφιότητα. Νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα και του κλείνω το τηλέφωνο. Μετά βλέπω κλήση από τον γιο μου και με ρώτησε αν έμαθα τα νέα. Δεν το περίμενα. Ήταν σε μία αναζήτηση ο Νάσος. Τελικά κάτι δεν πήγαινε καλά με την καλλιτεχνία που διάλεξε. Πριν καιρό μου είχαν προτείνει αν μπορεί να βάλει υποψηφιότητα ο Νάσος στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος. «Τότε ο Νάσος ήταν αρνητικός και μου έλεγε ότι δεν το βλέπει. Του είπα ότι αν ασχοληθεί με την πολιτική δεν θα το δει ως επάγγελμα. Μετά του είπα ότι αν αποφασίσει να μπει την πολιτική, εγώ είμαι μαζί του για ό,τι αποφασίσει».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι συμβουλές που έδωσε στους παίκτες
Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού
Από την εποχή του «σκουντήματος» στις live μεταδόσεις
Αίσθηση από τις δηλώσεις της μητέρας της ηθοποιού
«Ήλπιζα να είχα γεννηθεί σε έναν καλύτερο κόσμο»
Ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές
Οι αναρτήσεις συνοδεύονταν από εικόνες που είχαν παραχθεί με AI και έδιναν την εντύπωση αυθεντικού ρεπορτάζ
Το σχόλιο που ενόχλησε τη ραδιοφωνική παραγωγό
Ποιο πρόσωπο θα βρεθεί στο πλευρό του Παναγιώτη Στάθη
Ήταν έως σήμερα επικεφαλής στη Διεύθυνση Παραγωγής, Τεχνικής Λειτουργίας και Ανάπτυξης της ΕΡΤ3
Το βίντεο ενός δυστυχήματος και αυτά που τραβάνε το ανθρώπινο μάτι
Τι πληροφορίες έδωσε το κανάλι για την «εισβολή» του ηθοποιού στην επιτυχημένη σειρά
Με πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν και ένα αινιγματικό teaser αποκαλύφθηκε το νέο project του Έλληνα σκηνοθέτη
Η οσκαρική ταινία αφηγείται μια φαντασμαγορική ιστορία με βαθιά ανθρώπινα θέματα
Η τηλεοπτική μεταφορά του Ριφιφί του Αιώνα σε ελληνική τράπεζα έρχεται και στην ελεύθερη τηλεόραση
Σε ένδειξη πένθους για τους επτά φίλους του ΠΑΟΚ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.