TV & Media

Η Αντζελίνα Τζολί έτρωγε σαν «αιχμάλωτος πολέμου»

Σε ένδειξη συμπαράστασης στους ηθοποιούς της ταινίας της, Unbroken

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
84271-170144.jpg

Αρκετοί ηθοποιοί του Χόλιγουντ έχουν χάσει ή και βάλει κιλά για τις ανάγκες του ρόλου. Σχετικά πρόσφατο παράδειγμα ο Μάθιου ΜακΚόναχι που κόντεψε να πάθει ασιτία για να γίνει ακόμα πιο πειστικός ως φορέας του Έιτζ στο Dallas Byers Club. Ωστόσο, πόσοι σκηνοθέτες έκοψαν το φαγητό σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους ηθοποιούς τους; Μία σίγουρα. Η Αντζελίνα Τζολί, ως σκηνοθέτης της ταινίας Unbroken, έτρωγε σαν «αιχμάλωτος πολέμου» για να στηρίξει τους πρωταγωνιστές της που υποδύονταν τους αιχμαλώτους.

«Ερχόταν κάθε μέρα στα γυρίσματα για να μας δίνει συμβουλές και έτρωγε ελάχιστα», αποκάλυψε ο Ιάπωνας ποπ σταρ με το καλλιτεχνικό όνομα Μιγαβί, ο οποίος υποδύεται έναν αδίστακτο δεσμοφύλακα στην ταινία της Τζολί. «Αδυνάτισε τόσο πολύ γιατί οι περισσότεροι ηθοποιοί υποδύονταν τους αιχμάλωτους πολέμου και έτρωγαν ελάχιστα. Η σκηνοθέτιδά μας ήταν συνέχεια δίπλα μας», πρόσθεσε ο Μιγαβί, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Ταμακάσα Ισιχάρα. Ο Ιάπωνας διευκρίνισε ότι η Τζολί δοκίμαζε όλες τις επικίνδυνες σκηνές του πριν από αυτόν. Τέλος αναφέρθηκε στο πόσο τον ενθάρρυνε να παίξει το ρόλο του κακού. «Μου ήταν δύσκολο να βγάλω το μίσος που απαιτούσε ο ρόλος μου απέναντι στους συναδέλφους μου», είπε.

image

Το «Unbroken» στηρίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Λόρα Χίλενμπραντ και διηγείται την αληθινή ιστορία του Ολυμπιονίκη και βετεράνου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Λούι Ζαμπερίνι, ο οποίος πολεμώντας στον Ειρηνικό, επέζησε της πτώσης του αεροπλάνου του, έμεινε 47 μέρες σε μία σχεδία στην μέση του πουθενά και διασώθηκε από τους Ιάπωνες μόνο και μόνο για να καταλήξει αιχμάλωτος πολέμου σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Ο Τζακ Ο’ Ντόνελ, ο οποίος υποδύεται τον Ζαμπερίνι, έχασε επίσης αρκετά κιλά για τις ανάγκες του ρόλου του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.