TV & Media

Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο μετά το έμφραγμα που υπέστη

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον» έγραψε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο μετά το έμφραγμα που υπέστη
Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο © Instagram

Βασίλης Μπισμπίκης: «Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον» είπε μετά το διπλό χειρουργείο

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Βασίλης Μπισμπίκηςμετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, ενώ υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, υπέστη έμφραγμα την περασμένη Δευτέρα (4.03), ενώ βρισκόταν στο σπίτι με την Δέσποινα Βανδή. Ένιωσε αδιαθεσία και ενημέρωσε την σύντροφό του. Η τραγουδίστρια τον πήγε η ίδια στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό της. Έκτοτε δεν έχει φύγει από το πλευρό του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czoa09bm15s9)

Βασίλης Μπισμπίκης: Η ανάρτηση για την υγεία του

Σε νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βασίλης Μπισμπίκης ευχαρίστησε το κοινό για το ενδιαφέρον του κι ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του.

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μια ενόχληση, την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία σε όλους!», έγραψε σε story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

H ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη για την υγεία του
H ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη για την υγεία του © Instagram

Βασίλης Μπισμπίκης: Η πορεία της υγείας του

Στο ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων, οι γιατροί τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο. Αργότερα υπέστη και δεύτερο έμφραγμα με αποτέλεσμα να μπει για δεύτερη φορά στο χειρουργείο την Πέμπτη (8.03).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ηθοποιός θα παραμείνει κλινήρης έως τουλάχιστον την Κυριακή ενώ η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά.

Σήμερα η εφημερίδα Espresso με δημοσίευμά της αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη, αναφέροντας ότι οι γιατροί αποφάσισαν να του τοποθετήσουν stent. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ