- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μίνως Θεοχάρης: «Ο πατέρας μου πέθανε 10 μέρες πριν γεννηθώ»
«Ο παππούς και ο πατριός μου κάλυψαν το κενό»
Μίνως Θεοχάρης: Τι αποκάλυψε για τον θάνατο του πατέρα του - Η σχέση του με την δουλειά και τον έρωτα
Για τον θάνατο του πατέρα του λίγο πριν γεννηθεί ο ίδιος μίλησε ο Μίνως Θεοχάρης σε συνέντευξη που παραχώρησε.
Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε, πιο συγκεκριμένα, πως ο πατέρας του πέθανε μόλις 10 μέρες πριν γεννηθεί. Όπως είπε, ωστόσο, ο πατριός και ο παππούς του κάλυψαν αυτό το κενό στη ζωή του.
«Ο παππούς μου και ο πάτριος μου δεν με άφησαν να νιώσω την απώλεια του αλλά την κάλυψαν και με το παραπάνω. Από τα παιδικά μου χρόνια κρατάω τα καλοκαίρια με τη γιαγιά και τον παππού. Από την εφηβεία μου ‘’πετάω’’ τα πάντα γιατί δεν περνούσα καλά» τόνισε ο Μίνως Θεοχάρης.
«Η εργασία είναι ψυχοθεραπεία. Η σκηνή σου παίρνει τα πάντα, θλίψη, μελαγχολία, σκοτούρες. Ανήκω σε μια γενιά που της έτυχαν πολλά, και η οικονομική κρίση, και μετά ο κόβιντ. Γι’ αυτό είμαστε μια γενιά που μάθαμε να δουλεύουμε σκληρά και να μην είμαστε τεμπέληδες. Ανέκαθεν ήμουν ψώνιο, γιατί είναι και ένας αμυντικός μηχανισμός να αντιπαρέλθεις πράγματα που μπορεί να σε στενοχωρήσουν, να σε στριμώχνουν. Σίγουρα σε μια ηλικία που ήμουν πολύ μικρότερος και έπαιρνα αρκετή απόρριψη έκανα αυτό το βήμα μέσα μου, δημιουργώντας ένα υπερεγώ», πρόσθεσε ο Μίνως Θεοχάρης για τη δουλειά του ηθοποιού.
«Από την εφηβεία μου “πετάω” τα πάντα γιατί δεν ήταν ωραία, δεν περνούσα καλά. Θα τα "πετάξω" όλα και θα κρατήσω ίσως μόνο αυτά που έγραφα, έγραφα πάρα πολύ», πρόσθεσε ο ηθοποιός και κατέληξε ως προς τον έρωτα:
«Με τον έρωτα και τη συντροφικότητα δεν τα έχω καταφέρει ακόμα πολύ καλά, όσο καλά θα ήθελα και είναι κάτι που με προβληματίζει αυτό. Όταν ερωτεύομαι όμως - που έχει να μου συμβεί πολλά χρόνια - είμαι έτοιμος να τα τινάξω όλα στον αέρα. Το φλέρτ στην εποχή μας είναι ξενέρωτο. Βαριέμαι πάρα πολύ τις καρδούλες και τις αντιδράσεις στα stories. Συγκρίνεται τώρα τίποτα με το φλερτ το κανονικό; Που προσπαθείς να διαβάσεις αν σε διαβάζει και εκείνος με τον ίδιο τρόπο; Δεν συγκρίνεται τίποτα με αυτό».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.