- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
«Σπάνια περίπτωση που σιγά σιγά θα αντιμετωπιστεί»: Η Παγώνη για τον Χρήστο Μάστορα
Ο τραγουδιστής ανήρτησε φωτογραφίες από την περιπέτεια υγείας του
Παγώνη: Τι είπε για τη λοίμωξη του Χρήστου Μάστορα - Ο τραγουδιστής ανήρτησε φωτογραφίες από την περιπέτεια υγείας του
Στο πρόβλημα υγείας που ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα τον Χρήστο Μάστορα αναφέρθηκε σήμερα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.
«Ο κορωνοϊός με τις υποπαραλλαγές εδώ είναι και έχει αφήσει όλα αυτά τα οποία βλέπετε και τα long Covid και όλα αυτά», είπε μιλώντας στο MEGA, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.
Παγώνη: Γιατί οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ο Χρήστος Μάστορας
«Αυτό είναι μια σπάνια περίπτωση, το ξέρουμε, είναι δακρυοαδενίτιδα, η οποία είναι πάρα πολύ σπάνια και μπορεί να οφείλετε σε βακτήριο, σε μύκητες, σε χλαμύδιο ή μπορεί να είναι εκδήλωση ενός συστηματικού νοσήματος», συμπλήρωσε και συνέχισε:
«Είναι φλεγμονή των αδένων των δακρυικών ή του ενός ή και των δύο. Αν έχουμε μια οξεία μορφή, χρειάζεται κάποιες ημέρες και μετά σταδιακά θα περάσει με αντιφλεγμονώδη, αν είναι μια χρόνια μορφή η οποία μπορεί να είναι από ένα συστηματικό νόσημα, και είναι εκδήλωση συστηματικού νοσήματος κρατάει πάρα πολύ. Θέλει χρόνο, δεν περνάει από τη μία ημέρα στην άλλη. Είναι τραγικό, το ξέρω, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Δεν είναι για να χάσεις το μάτι, αλλά είναι μια δύσκολη περίπτωση που θέλει την εξέλιξή της και σιγά σιγά θα αντιμετωπιστεί. Αλλά είναι σπάνιες περιπτώσεις», συμπληρώνει.
Χρήστος Μάστορας: Στο νοσοκομείο με δακρυοαδενίτιδα o τραγουδιστής
Ο Χρήστος Μάστορας αντιμετώπισε τις τελευταίες ημέρες μία ιογενή λοίμωξη του ματιού, η οποία τον ανάγκασε να ακυρώσει τις ζωντανές του εμφανίσεις στο πλάι του Σάκη Ρουβά στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον.
Ο τραγουδιστής το μεσημέρι της Πέμπτης με μια μακροσκελή του ανάρτηση στο Instagram εξήγησε πως διαγνώστηκε με δακρυοαδενίτιδα, η οποία δημιουργήθηκε λόγω Covid-19, σημείωσε ότι τώρα είναι καλά και ευχαρίστησε τους γιατρούς στο Metropolitan Hospital.
Μάστορας: Να μοιραστώ την ιστορία μου για την αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα
«Συνήθως αδιαφορώ για το τι λέγεται για μένα, γιατί έχω ένα πολύ δυνατό στενό κύκλο ανθρώπων που με αγαπούν και τους αγαπώ αδιαπραγμάτευτα και για εκείνους είμαι ο Χρήστος, ο Χρηστάρας, ο Χρηστάκης που πάντα ήξεραν. Για την οικογένειά μου πεθαίνω για τους φίλους μου που τους έχω από μικρό παιδί πεθαίνω και πεθαίνουν κι αυτοί για μένα», γράφει στην ανάρτησή του ο Χρήστος Μάστορας.
«Έχουμε μια μικρή φυλή, ο ένας είμαστε για τον άλλον. Αυτό με κάνει τόσο ελεύθερο στα επαγγελματικά μου και τόσο ανθεκτικό στην κριτική του κόσμου, στις απόψεις του κόσμου για μένα. Ή μάλλον για τον τύπο που λέγεται Μάστορας.
Ακούω κατά καιρούς διάφορες φήμες και έτυχε να ακούσω και τώρα κάποιες άλλες που δεν τιμούν οποίους τις διαδίδουν, οπότε θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από τις δύο δύσκολες τελευταίες εβδομάδες. Ο πιο σημαντικός λόγος που τις ανεβάζω είναι όμως για να μοιραστώ την ιστορία μου για την αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα», συνεχίζει ο τραγουδιστής στο μήνυμα του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Η περίπτωση του BBC, η ακραία πόλωση των ΜΜΕ και η δημοσιογραφική αντικειμενικότητα στα σκουπίδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.