- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
«Όλο αυτό είναι καρφωτή από κάποια που ζηλεύει» - Νέες δηλώσεις από την Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τη φοροδιαφυγή στον γάμο της
«Είπα ότι γάμος "κοστίζει 50.000 ευρώ", όχι ότι "πλήρωσα" 50.000 ευρώ», σημειώνει η πρώην παίκτρια του Survivor
Γάμος Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Νεκτάριου Λεμονίδη: Νέες δηλώσεις για το «πάρτι φοροδιαφυγής»
Ο γάμος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο, αφού οι «δαγκάνες» της ΑΑΔΕ φέρεται να εντόπισαν «πάρτι φοροδιαφυγής».
Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στο «Secret» των «Παραπολιτικών» και όπως αποκάλυψε ότι άκουσε τη λέξη «φοροδιαφυγή» αρχικά έπαθε σοκ. «Στην αρχή, µε τον σύζυγό µου πάθαµε σοκ στο άκουσµα της λέξης "φοροδιαφυγή", αλλά µετά, όταν µιλήσαµε µε τον δικηγόρο µας, Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, ηρεµήσαµε, γιατί δεν έχουµε κάνει κάποιο έγκληµα. Εγώ αγαπώ την Ελλάδα, είµαι Ελληνίδα πολίτης, πληρώνω όλους µου τους φόρους και τις υποχρεώσεις µου στο κράτος. Είµαι νόµιµη. Είµαι γέννηµα-θρέµµα Ελληνίδα και δεν θα έκανα ποτέ κακό στον τόπο όπου γεννήθηκα. Από την ηλικία των 15 ετών δουλεύω, και µάλιστα σκληρά, έχω κάνει τις σπουδές µου και όλο αυτό που συµβαίνει γύρω από το όνοµά µου µού φαίνεται πρωτόγνωρο και τραγελαφικό. Έκανα έναν υπέροχο γάµο και, λόγω της αναγνωρισιµότητάς µου, υπήρχαν κάποιες εταιρείες που ήθελαν να διαφηµιστούν», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και στη συνέχεια εξήγησε ότι μπορεί ο γάμος της να άξιζε 50.000 ευρώ (όπως είχε πει σε τηλεοπτικές της δηλώσεις), όμως δεν πλήρωσε ολόκληρο το ποσό.
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Εγώ δήλωσα ότι "ο γάµος κοστίζει γύρω στις 50.000" όχι ότι "πλήρωσα 50.000"»
«∆εν έχω καταλάβει πού είναι το κακό, από τη στιγµή που υπάρχουν τα συµφωνητικά και τα παραστατικά της συνεργασίας µας. ∆εν είµαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία επώνυµη που κάνει συνεργασίες, είτε ανταλλακτικά είτε µε έκπτωση. Θέλω να τονίσω ότι, όταν δίνω τηλεοπτικές συνεντεύξεις, πρέπει να ακούνε προσεκτικά τις λέξεις και τα ρήµατα που χρησιµοποιώ. Εγώ δήλωσα ότι "ο γάµος κοστίζει γύρω στις 50.000" όχι ότι "πλήρωσα 50.000". Άλλο τι κοστίζει, άλλο τι πληρώνω εγώ», ανέφερε.
«Επίσης, όταν είπα ότι ο άνδρας µου είναι κιµπάρης και γαλαντόµος και ότι τα πληρώνει όλα, δεν είπα ότι πλήρωσε το κόστος του γάµου. Επειδή κάποια ήταν ανταποδοτικά και κάποια εκπτωτικά, ο άνδρας µου πλήρωσε την έκπτωση, όχι τη διαφήµιση, ούτε το συνολικό κόστος του γάµου. Ο σύζυγός µου στην αρχή τροµοκρατήθηκε, αλλά µετά, επειδή κατάλαβε ότι όλα αυτά γίνονται για τα νούµερα της τηλεθέασης, αντιλήφθηκε ότι ο δικηγόρος µας µπορεί να το διαχειριστεί. Εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό είναι "καρφωτή" από κάποια γκόµενα που ζηλεύει».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Η περίπτωση του BBC, η ακραία πόλωση των ΜΜΕ και η δημοσιογραφική αντικειμενικότητα στα σκουπίδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.