TV & Media

Σταμάτης Κραουνάκης για Νταλάρα: «Οι σχέσεις μας είναι άριστες»

«Έκανα πολύ χιούμορ στο σχόλιό μου»

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σταμάτης Κραουνάκης για Νταλάρα: «Οι σχέσεις μας είναι άριστες»
Σταμάτης Κραουνάκης για Νταλάρα: «Οι σχέσεις μας είναι άριστες» © Eurokinissi

Σταμάτης Κραουνάκης: Τι είπε για τον Γιώργο Νταλάρα - Οι σχέσεις τους και το σχόλιο που έκανε και εν τέλει πήρε πίσω

Ο Σταμάτης Κραουνάκης πραγματοποίησε νέα ανάρτηση, με την οποία προσπάθησε να ανακαλέσει την κριτική που άσκησε στον Γιώργο Νταλάρα, μετά και την έκρηξη του τελευταίου κατά των δημοσιογράφων.

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Κραουνάκης τόνισε πως «με τον Γιώργο Νταλάρα έχουμε άριστες σχέσεις ακόμα πιο αριστες με την λατρευτή μου Άννα την γυναίκα του» υπογραμμίζοντας πως «το χθεσινο μου σχόλιο ειχε πολυ χιουμορ …πραγμα που παρεκαμψαν απαξαπαντες…το επιθετο αιχμηρη που κοτσαρανε ακομα και οι αριστερουμπες ειναι κουτό και αβάσιμο».

«Γιωργο σ' αγαπάμε» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Η ανάρτηση που έκανε ο Σταμάτης Κραουνάκης

kraoynakis

«Απογευματινή ανάρτηση. Με το Γιώργο Νταλάρα έχουμε άριστες σχέσεις ακόμα πιο αριστες με Την λατρευτή μου Άννα την γυναίκα του. Το χθεσινό μου σχολιο Που έδωσε τοση τροφή Στην τηλεοπτική φτώχεια και που προκάλεσε τηλεφωνήματα από τα πρωινάδικα τα οποια ευγενως απεκρουσα! Γιατί τα παιδάκια που τηλεφωνούν δε φταίνε σε τίποτα…το χθεσινο μου σχόλιο ειχε πολυ χιουμορ …πραγμα που παρεκαμψαν απαξαπαντες…το επιθετο αιχμηρη που κοτσαρανε ακομα και οι αριστερουμπες ειναι κουτό και αβάσιμο.
πεθανα με τα μουτρα του Συρίγου την ωρα που δειχνανε την ανάρτηση στη Σίσσυ.ιουυυυυυ
οκ ζουμε τον καννιβαλισμο…οκ δεν θα τρελλαθουμε…αλλα λιγο ανασα βρε κουτα!
εδω φωτο η δέουσα
απο Παρουσίαση των τραγουδιών του αγαπημένου μας Νίκου Πλατύραχου.
φιλακια.
Γιωργο σ αγαπάμε.
Ενα χεράκι λατρευτο μου εστειλε και τις δυο υπεροχες εκτελεσεις στο Παλλας
Κυκλοφορω καί Ανθρωπων εργα.
μα τι ωραιος!
Αλλο δεν εχω καντε τα κουμαντα σας!»

Κραουνάκης για Γιώργο Νταλάρα και δημοσιογράφους: «Τα παραπανίσια έχουν θέμα. Γνώμη μου»

Mε μια ανάρτησή του o Σταμάτης Κραουνάκης πήρε θέση για την επίθεση που έκανε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από ραδιοφωνικό σταθμό για δηλώσεις.

Η ανάρτηση για τον Γιώργο Νταλάρα

«Βγαίνεις από τον Νίκος Μπογιόπουλος #realfm εννιάμιση ώρα το βράδυ. Στο παγωμένο βράδυ. Έχεις μιλήσει για συναδέλφους που διαφημίζουν πακοτίνια μια δικιά σου και δικιά μου και τράπεζες προ καιρού. Έχεις μιλήσει για τον Τσιτσάνη! Καραδοκούν τα Κάμερονια και τα εργαζόμενα παιδιά 200 € το μήνα μεικτά στην καλύτερη. Έχεις φροντίσει να φοράς μάξι καμπαρντίνα με κόκκινη φόδρα τουλάχιστον! Προχωράς κατευθείαν στο αμάξι σου λες χαμογελώντας με το υπέροχο χαμόγελο σου “Καλησπέρα παιδιά σας καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για σας. Σας φιλώ πολύ”. Τα παραπανίσια έχουν θέμα. Γνώμη μου», έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Βγαίνεις από τον Νίκος Μπογιόπουλος #realfm εννιάμιση ώρα το βράδυ Στο παγωμένο βράδυ. έχεις μιλήσει για συναδέλφους...

Posted by Σταματης Κραουνάκης on Saturday, January 20, 2024

 To ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων 

Εκνευρισμένος με τους δημοσιογράφους εμφανίστηκε ο Γιώργος Νταλάρας, οι οποίοι τον περίμεναν να βγει από συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό, στην οποία μίλησε για τον Βασίλη Τσιτσάνη.

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα και προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, ο γνωστός τραγουδιστής, δεν θέλησε να τοποθετηθεί αντιθέτως χαρακτήρισε «γελοία» τη δουλειά των δημοσιογράφων.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyjed3xt9epl)

«Ξέρετε γιατί είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Βασίλη Τσιτσάνη; Θα τα πείτε στην εκπομπή σας αυτά που μάθατε; Μπράβο ρε παιδιά. Αν θέλετε κάτι για τον Τσιτσάνη ευχαρίστως, όλα τα υπόλοιπ». Μάλιστα, δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

«Κάνουν άριστα όσοι αντιδρούν, όπως κι εγώ κάνω άριστα που λέω τις δικές μου απόψεις. Να ρωτήσω κάτι. Αυτό που κάνετε τώρα, δε το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Και για εσάς προσωπικά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό που κάνετε. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς. Δε το κάνουν αυτό. Στη βράση δε κολλάει το σίδερο. Κι εσύ που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου, θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις, μη το κάνεις» ανέφερε ο Γιώργος Νταλάρας με τη δημοσιογράφο να του απαντά ότι κάνει απλά τη δουλειά της.

«Νομίζεις ότι κάνεις τη δουλειά σου. Δουλειά δεν είναι να κάνετε οτιδήποτε όποτε σας τύχει. Δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και με αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών» ανταπάντησε ο τραγουδιστής.

Τότε, όλοι οι δημοσιογράφοι του είπαν πως εκείνοι δεν τον προσβάλλουν, απλά του θέτουν κάποιες ερωτήσεις πάνω σε όσα ακολούθησαν μετά τις δηλώσεις του. «Νομίζετε ότι σας προσβάλλω. Εγώ δε προσβάλλω κανέναν, απλά λέω τις απόψεις μου. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου, να ψαχτείτε. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Τόσα χρόνια είμαι ο ίδιος» απάντησε ο Γιώργος Νταλάρας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyjhvsem84jd)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ